Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
Menu
50 Lei pentru tineÎnregistrareLogare50 Lei pentru tineCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Interviu cu designerul
Petra Indruchová

Cum percepe noile trenduri în amenajările interioare, cum te aduc acestea mai aproape de îndeplinirea nevoilor și care sunt brandurile ei preferate? Descoperă lumea privită prin ochii unuia din designerii din echipa Bonami.

Fă cunoștință cuPetra Indruchová

Petra a fost dedicată arhitecturii și designului toată viața. Chiar și atunci când era mică, își muta mereu mobila dintr-o cameră în alta, până găsea variantă finală „câștigătoare”. Facultatea de Arhitectură și Urbanism a fost o alegere evidentă, la fel ca și stagiul în birourile de arhitectură. În timpul studiilor, și-a înființat propriul studio, unde lucrează la designul interioarelor pentru copii și adulți.

După terminarea studiilor, a petrecut mai mulți ani călătorind între Republica Cehă și Italia, îmbunătățindu-și cunoștințele în domeniul mobilierului și designului interior, formându-se de la cele mai bune companii. Toată viața ei a proiectat interioare și aceasta este cea mai mare pasiune a ei. Lucrează cu clienți din întreaga lume, iar cea mai mare bucurie a ei este atunci când oamenii se simt bine în casele lor.

Fiecare interior ar trebui să fie proiectat în concordanță cu personalitatea persoanei sau a persoanelor care locuiesc în respectivul spațiu.

Care este tendința ta preferată în materie de amenajări interioare și de ce?

Ceea ce îmi place cel mai mult este individualismul - fiecare interior ar trebui să fie proiectat în concordanță cu personalitatea persoanei sau a persoanelor care locuiesc în respectivul spațiu. Doar în acest fel se vor simți bine în el, fără a se demoda în câteva luni odată cu schimbarea tendințelor.

Care sunt cele mai mari greșeli pe care le fac oamenii atunci când își amenajează casa și ce ar trebui să evite?

Este imposibil să le enumerăm, deoarece fiecare spațiu este diferit. Dar principala problemă este dispunerea disfuncțională a mobilierului. Combinație nepotrivită de culori și materiale. Iluminare incorectă sau insuficientă. Dar, de multe ori, sunt și greșeli de siguranță care pot fi fatale pentru copii sau animale de companie.

Care sunt brandurile tale preferate de decorațiuni interioare și mobilier de pe Bonami și de ce le-ai recomanda clienților tăi?

Există o gamă foarte largă de accesorii pe Bonami - fie că este vorba de tablouri, vaze sau lenjerie de pat. Un brand drag mie este Linen Tales, care combină eleganța atemporală și luxul materialelor naturale.

Îmi place foarte mult brandul Kave Home - cuprinde multe elemente ce atrag atenția.

Pentru copii, îmi place mobilierul colorat și jucăuș de la Karup Design.

Care sunt produsele tale preferate de pe Bonami pe care îți place să le folosești în creațiile tale și de ce?

Este păcat să iei câteva produse și să uiți de altele. În general, aș spune că îmi plac formele interesante și combinațiile de materiale. După care îmi place să combin piese simple cu elemente solitare.

Lasă-te inspirat de selecția de produse despre care Petra crede că merită cu adevărat: