Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
Menu
50 Lei pentru tineÎnregistrareLogare50 Lei pentru tineCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Interviu cu designerul Ema Traplová

Cum percepe ea munca unui designer de interior și care sunt produsele ei preferate de la Bonami? Află lucruri interesante de la designerul de interior Ema Traplová!

Fă cunoștință cuEma Traplová

Ema a studiat designul interior la Facultatea de Artă și Design, UJEP din Ústí nad Labem. În timpul studiilor, a locuit timp de un an în Valencia, Spania, unde i s-a confirmat dragostea și admirația pe care a avut-o toată viața pentru stilul de viață sudic.

Îi place să combine elemente aparent disparate în desenele sale, care formează apoi un tot unitar și elegant. De asemenea, are un interes mare pentru plante de apartament, pe care le-a integrat în creațiile sale, fie că este vorba de interioare private sau comerciale, set design sau styling.

Nu am nimic împotriva stilului „nordic" în general, dar cred că și restul lumii are ceva de oferit în materie de design interior.

Care este trendul tău preferat în materie de design interior și de ce?

Mă bucur să văd că designul interior al locuințelor începe să aibă o altă atmosferă decât cea nordică. Nu am nimic împotriva stilului „nordic" în general, dar cred că și restul lumii are ceva de oferit în materie de design interior. Tendința mea preferată este combinarea a tot felul de stiluri și elemente.

.

Cum ajută un designer de interior? Cum poate facilita o astfel de colaborare la perfecționarea interiorului?

Chiar dacă ai deja o idee anume despre cum vrei să arate reamenajarea locuinței tale, un designer de interior poate ajusta și implementa fiecare idee datorită experienței sale. Acest lucru duce adesea la o soluție care este confortabilă, funcțională și surprinzătoare pentru investitor.

Care sunt cele mai mari greșeli pe care le fac oamenii atunci când își amenajează casa și ce ar trebui să evite?

Iluminarea slabă și tablourile „originale” inutile. Nuanțele neutre sunt, adesea, o alegere mai sigură pentru un interior armonios. Poți alege una sau două nuanțe distinctive cu care să „lucrezi” în decor. Pentru iluminarea încăperilor, recomand desemnarea a mai multor locuri pentru diferite tipuri de iluminare (de lucru, ambientală etc.) și lucrarea cu temperatura și intensitatea luminii.

Care sunt brandurile tale preferate de la Bonami pe care le-ai recomanda și altora?

Designul spaniol al produselor Kave Home este simplu, plin de imaginație, colorat, natural și elegant.

Piesele de la un alt brand spaniol, Teulat, sunt plăcute pentru formele lor minimaliste, dar în același timp sunt și imaginative și colorate.

Brandul olandez Zuiver are o mulțime de accesorii pentru casă și mobilier original și elegant.

Care sunt produsele tale preferate de la Bonami pe care îți place să le folosești în creațiile tale și de ce?

O masă care se potrivește atât în decorurile de interior elegante, cât și în cele industriale.

Acest lampadar este elegant, dar adaugă și o textură naturală în decor.

Un scaun clasic, cu o formă elegantă, simplu, dar frumos.

O masă ca un obiect frumos în spațiu, care atrage atenția, dar nu deranjează vizual.