Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
Menu
50 Lei pentru tineÎnregistrareLogare50 Lei pentru tineCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Interviu cu designerul Alexandra Dýcková

Interioarele proiectate de către designerul de interior Alexandra nu respectă convențiile și, cu siguranță, nu duc lipsă de originalitate sau spirit. Află de la ea care sunt cele mai recente tranduri, branduri și produse de care se bucură în prezent!

Fă cunoștință cu:Alexandra Dýcková
Designer de interior și stilist

Imediat după terminarea studiilor la școala de design grafic, Alexandra și-a înființat propriul brand axat pe textile imprimate manual folosind tehnica serigrafiei, pentru care a proiectat și realizat textile de interior și accesorii de interior.

Din 2005, aceasta se dedică în totalitate designului de interior și stilizării decorurilor. Lucrările sale pot fi găsite în paginile revistelor Marianne Bydlení și Elle Decoration. De asemenea, colaborează cu producătorii cehi de vopsele Primalex și Balakryl în ceea ce privește noile tendințe și colecții de culori.

Ceea ce îi place cel mai mult la designul interior este combinarea diferitelor stiluri și îi plac interioarele confortabile și funcționale. Preferă să lucreze cu materiale naturale, textile și jocuri de lumină și culoare.

Care este trendul tău preferat de design de interior și de ce?

Îmi place să urmăresc tendințele în materie de amenajări interioare, dar trebuie să menționez că nu le urmez în totalitate. Mă bazez pe designul clasic, pe calitate, pe forme atemporale și pe culori de bază. Întotdeauna mi-a plăcut amestecul de stiluri, adaptat fiecărui client în parte. Poate de aceea mă orientez cel mai mult spre un stil eclectic.

Printre cele mai recente tendințe, am fost atrasă de formele organice ale canapelelor și de minimalismul modern în stilul Japandi, un amestec de minimalism japonez și modernism scandinav.

Cum ajută un designer de interior? Cum poate facilita o astfel de colaborare la perfecționarea interiorului?

Experiența unui designer de interior te ajută să eviți achizițiile greșite care te costă bani inutili. Astfel, economisești timp și bani, îți îmbunătățești calitatea vieții și ajută și la creșterea prețului proprietății. Aduce o nouă perspectivă spațiului tău, precum și idei neașteptate.

Care sunt cele mai mari greșeli pe care le fac oamenii atunci când își amenajează casa și ce ar trebui să evite?

O greșeală pe care oamenii o fac adesea este aceea de a cumpăra un element interior foarte distinctiv și costisitor, cum ar fi o canapea sau o unitate de bucătărie, care apoi pot fi greu de integrat în decor dacă nu s-a stabilit dinainte designul de interior ales.

Care sunt brandurile tale preferate de la Bonami pe care le-ai recomanda și altora?

Cu aceste branduri știu întotdeauna că mă pot baza pe un design bun, pe prețuri accesibile și pe o gamă largă de produse.

Care sunt produsele tale preferate de la Bonami pe care îți place să le folosești în creațiile tale și de ce?

Aceste produse sunt atemporale, elegante, bine realizate și la prețuri avantajoase.

Iată ce a ales designerul în materie de mobilier și accesorii: