Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
Menu
50 Lei pentru tineÎnregistrareLogare50 Lei pentru tineCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Adu atmosfera din Bali la tine acasă

Natura extrem de pitorească atrage anual numeroși turiști în impresionantul Bali. Această insulă plină de mister este una dintre cele mai populare destinații turistice.
Bali
vine la pachet cu liniștea și relaxarea de care ai atâta nevoie.

Construiește la tine acasă frumusețea balineză și inspiră-te din produsele selectate special pentru iubitorii de soare și vacanțe exotice.♥

Living în stil balinezStilul boho te duce cu gândul spre exoticul Bali, unde orice turist poate găsi o plajă pe placul său, indiferent că preferă plajele clasice sau plajele ascunse, cunoscute doar de către localnici.

Un living luminos, unde scaunele tradiționale sunt combinate cu soluții tropicale și exotice, pare să transforme camera de zi într-o grădină. Printre materialele care creează cel mai bine acest spirit, ratanul rezumă conceptele cheie ale paradisului tropical indonezian.Dormitor în stil balinezStilul jungla urbană este unul dintre cele mai moderne tendințe pentru decorarea și înfrumusețarea dormitorului.

Utilizarea abundentă a plantelor este punctul central al tendinței.
Mobilierul trebuie să fie luminos, precum o zi însorită de vară.

Bucătărie în stil balinezAlege să decorezi bucătăria cu obiecte în culori naturale, plante verzi, decorațiuni care să-ți amintească de vacanță pe tot parcursul anului.
Nu uita că cel mai potrivit spațiu din bucătărie pentru depozitarea plantelor sunt etajerele înalte.

Acordând atenție detaliilor din zona de gătit, vei face ca locul unde petreci mult timp, să pară o mică junglă.

Baie în stil balinez

Tema naturii și a junglei poate fi prezentă de ce nu și în baie. Alege textile și decorațiuni care reproduc atmosfera sălbatică.

O perdea de duș colorată, poate ascunde cada de ochii curioși și înfrumuseța totodată camera.

Inspiră-te în alegerea stilului preferat din celelalte vacanțe de vis: