REDUCERI de până la 70% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

REDUCERI de până la 70% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărăturiMenu

Material: Lemn de stejar

Aspect distinctiv, suprafață plăcută, senzație cozy & proprietăți benefice. Multe caracteristici fabuloase, un sigur material excepțional: lemnul de stejar. Se potrivește în fiecare cameră și se integrează armonios cu orice stil de design interior.

Investiția într-o măsuță de cafea sau o comodă este smart, căci te vei bucura de rezultatul său în fiecare zi. Este un material ce rezistă atât de mult, că până și generațiile viitoare se vor bucura de el. Se întreține ușor, fie vorba de curățare sau repararea micilor deteriorări (care nu apar prea ușor). Fie că alegi o piesă de mobilier solitaire sau mici detalii sub forma unor accesorii, poți găsi loc oricând în locuință pentru un astfel de lemn frumos.

De ce să alegi lemnul de stejar:

Lemnul de stejar este superior altor tipuri de lemn din mai multe puncte de vedere. Grație densității sale mari, este foarte puternic și ferm. Este rezistent contra insectelor dăunătoare, ciupercilor, mucegaiului și a condițiilor puternice de umezeală sau uscăciune.

Este cel mai folosit material pentru producerea de mobilă, accesorii și decorațiuni. Nu numai pentru caracteristicile enumerate mai sus, ci și datorită structurii și aspectului său.

Stejar masiv

O astfel de masă din stejar masiv reprezintă întotdeauna o investiție eficientă. Aceasta îmbină cu succes designul minimalist scandinav funcțional cu eleganța și căldură lemnului masiv.

Vrei mai multe idei și sfaturi pentru amenajarea locuinței tale?