Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
Menu
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Inspirație: living spațios pentru cuplurile tinere (și nu numai)

Doar ideea găsirii unui nou apartament care să îndeplinească toate cerințe noastre ne poate stresa enorm. Dacă ești în situația asta, nu dispera.

Cu puțin entuziasm și simț estetic pentru aranjarea unui spațiu, precum și alegând niște accesorii potrivite, poți crea un spațiu irezistibil în care să te simți minunat, chiar și în doar câțiva metri pătrați. Inspiră-te de la noi și vei vedea ce ușor poți decora livingul locuinței tale într-un mod cât mai plăcut și discret!

Tranquil Dawn: o nuanță discretă și fresh

Conform designerilor brandului Dulux, atmosfera unui nou început poate fi exprimată prin culoarea gri mentă sau chiar Tranquil Dawn, inspirată de către nuanța cerului dimineții.

Este ca un răspuns la înstrăinarea interpersonală cauzată de către tehnologie, astfel încât un decor ca acesta introduce o notă umană și puțin vibe din natură în casele noastre. ♥

Există mereu loc pentru plante

Chiar și într-un spațiu mic e bine să faci loc pentru plante - nu numai că, vizual, aduc ceva fresh în locuință, ci sunt și practice. Trebuie doar să iei în considerare unde le vei pune.

Ghivecele de flori suspendate sau rafturile de perete ocupă puțin spațiu. Într-un colț nefolosit al camerei, un ghiveci mai înalt cu suport arată grozav.

Cauți și mai multă inspirație pentru living?

Avem o mulțime de idei pentru tine!