Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
La Bonami găsești o gamă variată de oferte pentru locuința ta.
Menu
20 LeiÎnregistrareLogare20 LeiCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Dormitor în stil scandinav

Funcționalitate, simplitate, elemente naturale și senzația de rece, dar primitoare în același timp. Visezi și tu la un astfel de dormitor? Haide să-l amenajăm împreună și să-ți îndeplinim dorința!

Avem pentru tine o selecție de paturi, noptiere și accesorii în stil nordic care abia așteaptă să-și găsească locul în noul tău dormitor!

Despre stil

Mobilierul și decorațiunile cu design simplu nu se vor demoda niciodată. Iar dacă te-ai săturat de un anumit decor în dormitor, îl poți înviora cu ușurință cu accesorii textile sau așternuturi. Doar cu o blană amplasată pe podea vei putea schimba atmosfera și te vei simți ca într-o cabană, de exemplu.

Cum să nu-ți placă ...!?

Dormitorul scandi este modern, dar îmbină în același timp și elemente tradiționale nordice.

Este îndrăgit pentru versatilitatea și simplitatea mobilierului, dar mai ales pentru că reușește să combine cu mare succes funcționalitatea cu estetica.

Cum amenajezi un dormitor scandi

Ți-am pregătit deja o selecție de piese de mobilier și decorațiuni. Acum, în funcție de dimensiunea dormitorului, alege-le pe cele care îți plac cel mai mult.

Nuanțele reci de gri joacă rolul principal, însă este indicat să le combini cu tonuri de albastru și verde. Alături de câteva postere și articole textile cu modele cu plante, vei crea o atmosferă nordică încântătoare.

Mai multe inspirații, mai multe stiluri