Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
Menu
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Design interior neobișnuit, iluminat în mod festiv

Nu-i așa că simți și tu că începi să fii afectat de lipsa luminii de afară? Dacă da, înseamnă că e timpul să-ți iluminezi locuința și mai mult! Această perioadă este perfectă pentru a alege noi corpuri de iluminat și decorațiuni luminoase, însă e bine să le combini foarte atent cu diverse materiale și nuanțe de culori bine alese.

Așa că inspiră-te din selecția noastră de canapele din catifea, veselă din cristal și decorațiuni care pot aduce un plus de optimism în atmosfera interioară a locuinței tale! Alege ce îți place și combină-le cu câteva corpuri de iluminat pentru a avea parte de un efect cât mai plăcut.

Luminile ambientale

reprezintă elementele cheie pentru un interior decorat în mod cozy pentru iarnă. Veiozele, aplicele, șiragurile luminoase, decorațiunile suspendate, precum și sfeșnicele elegante de Crăciun creează un efect armonios în locuință.

Reflexii strălucitoare

Reflexia luminii lumânărilor în vasele din sticlă sau din cristal de la masa festivă creează un spectacol de lumini fascinant și magic.

Culori metalice vs. catifea

Opusurile nu doar că se atrag, ba chiar își evidențiază caracteristicile între ele. Așa că asortează și tapițeria din catifea cu accesorii în reflexii metalice - rezultatul va fi fabulos.

Nuanțe îndrăznețe asortate

Auriul nu este pentru oricine. Însă dacă-l asortezi cum trebuie, nu vei regreta. Oferă un sentiment primitor, festiv, și se armonizează cum mai multe nuanțe. Nouă ne place mult în combinație cu verde închis și albastru!