-15% la corpuri de iluminat cu codul LUMINI15 | Economisește azi →
Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogareCoșul de cumpărăturiMenu

Decor festiv de Crăciun și pe terasă sau balcon

Balcoanele și grădinile scăldate în lumini de Crăciun sunt la modă în ultimii ani. Vestea bună este că nu este deloc complicat să realizezi și tu un decor special de Sărbători. Vrei să-ți decorezi ușa de la intrare sau balustrada cu ghirlande luminoase și coronițe de Crăciun?

Lili Pataki din Ungaria este designer de interior și ne-a dezvăluit câteva idei care te-ar putea inspira în a crea un decor de vis și pe terasă.

Lumini confortabile și în aer liber

„Întotdeauna am fost un fan al luminii calde, o lumină gălbuie, pentru mine, este cu adevărat confortabilă vizual și elegantă. La începutul lunii decembrie, agăț pe ușă o coroniță și o decorez cu ornamentele preferate pentru a da startul pregătirilor de Sărbători. Pentru că decorez de când eram foarte mică, am o mulțime de decorațiuni, dar îmi place să cumpăr cel puțin una nouă în fiecare an."

Sfat Bonami: Vrei să faci o coroniță de Crăciun din materiale naturale? Aici găsești informațiile și inspirația despre cum să o realizezi.

Niciodată nu sunt prea multe luminițe

„Îmi plac luminițele. Acestea transformă terasa într-un loc cozy într-o seară de iarnă, iar de Crăciun oferă acea atmosferă pe care o vezi în filme. Deși am folosit multe decorațiuni luminoase și accesorii anul acesta, nu am impresia că am exagerat. Decorul este conceput astfel încât chiar dacă nu aprind niciun bec pe terasă, decorațiunile luminoase oferă suficientă lumină și o atmosferă plăcută."

Sfat Bonami: Un șirag luminos înfășurat în jurul balustradei sau câteva ghirlande agățate pe ușa balconului sau prinse de perete creează un decor festiv.

Decorațiuni practice pe masă

„Decorațiunile pentru masa de Crăciun sunt preferatele mele în acest an. Înveselesc cu adevărat aranjamentul mesei, care este piesa centrală a serii pentru noi. Cele amplasate pe mijloc cum ar fi aceste lumânări cu LED, sunt foarte practice, deoarece se poate vedea doar de aproape că nu sunt reale, dar nu trebuie să îți faci griji că ceara poate ajunge pe fața de masă. De asemenea, o instalație luminoasă cu baterii pusă într-un vas transparent este un aranjament de masă deosebit."