Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
Menu
20 LeiÎnregistrareLogare20 LeiCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

5 sfaturi pentru împachetarea cadourilor în mod original

Anul acesta, vrei să eviți scenariul în care jumătate din spațiul de sub brad este ocupat de hârtia rămasă după despachetarea cadourilor?

Inspiră-te din ideile noastre de ambalaje sustenabile. Cu ajutorul acestora, vei evita risipa inutilă, vei petrece mai puțin timp cu pregătirile, iar rezultatul va fi unul absolut original.

Sfatul nr. 1

Cutii și cutiuțe practice

Ai mai multe cadouri pregătite special pentru cineva drag, pe care nu vrei să le ambalezi individual, dar nici să le pui într-o pungă banală pentru cadouri?

Soluția este să le oferi într-o cutie stilată din bambus, care este chiar ea un cadou în sine. O poți folosi, spre exemplu, pentru a-ți organiza biroul sau obiectele mici din baie.

Sfatul nr. 2

Cum să ambalezi obiectele flexibile?

Unele cadouri... nu sunt chiar ușor de oferit. Din cauza faptului că nu stau într-o formă sau poziție stabilă, sunt aproape imposibil de ambalat, reclamând cantități enorme de hârtie. Soluția este foarte simplă!

Un coș de depozitare din alge marine arată excelent sub brad, fiind și un obiect practic sau decorativ în casa ta în tot restul anului. ♥

Sfatul nr. 3

Împachetare rapidă, eficientă și interesantă, cu ajutorul textilelor

Atunci când ai la îndemână o eșarfă frumoasă sau niște prosoape simpatice pentru bucătărie, ar fi păcat să nu le etalezi. Iar în cazul lor, scapi și de calvarul lipirii și al obținerii unor cute perfecte.

Dacă nu te simți foarte încrezător în abilitățile tale de a potrivi design-ul ambalajului cu cadoul, această idee este pentru tine. ♥

Sfatul nr. 4

Cutii pentru cadouri mici

Cutiuțele din lemn, metal sau chiar vasele mici din sticlă sunt ambalaje ideale pentru cadourile mici, cum ar fi șosetele, cerceii sau un ceas.

Iar dacă alegi un set cu mai multe piese, efectul șic și simetric este garantat. Sau poți alege un recipient stilat pe care îl poți folosi oricând în bucătărie, în birou sau în baie.

Sfatul nr. 5

Accent pe detalii

O panglică deosebită, o sfoară de cânepă, bandă washi amuzantă, un ornament metalic simpatic, un con de pin sau o rămurică de conifer. Aceste obiecte mici îți vor duce munca spre perfecțiune, așadar nu le rata.

Totuși, evită să le folosești pe toate deodată - vei obține rezultate perfecte dacă utilizezi câte două astfel de elemente, pentru a da un ton de unitate tuturor cadourilor pe care le oferi. ♥