Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
Menu
50 Lei pentru tineÎnregistrareLogare50 Lei pentru tineCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Un birou practic pentru bărbații ambițioși

Lucratul de acasă este din ce în ce mai comun în această perioadă. Și deși nu avem nimic împotrivă cu lucratul din confortul unei canapele, credem cu tărie că munca este mult mai eficientă atunci când separi biroul de lucru de restul locuinței. Nu contează dacă rezervi o cameră întreagă pentru biroul tău sau doar un simplu colț. Însă felul în care este echipat poate afecta întreaga atmosferă și rezultatele pe care le ai la job.

Așa că inspiră-te din ideile noastre și amenajează-ți un birou cu adevărat bărbătesc și modern, unde să te simți confortabil și motivat.

Ca la școală

Dacă ai un perete gol, poți pune acolo o tablă de scris. Vei avea mereu la îndemână lista de taskuri sau diverse mesaje de care nu trebuie să uiți în niciun caz

Bineînțeles, trebuie să-ți creezi un spațiu de lucru cozy. Așa că decorațiunile inspirate din călătorii sau filme sunt perfecte pentru bărbații care păstrează în suflet nevoia de aventură.

Nuanțe puternice, atmosferă relaxantă

Maroul elegant și negrul versatil nu-și pierd niciodată din popularitate.

Însă nu-ți face griji de accentele de culoare. Vor lumina încăperea și vor crea o atmosferă relaxantă, astfel că ședințele online cu cei de la birou se vor desfășura într-un mediu pozitiv.

Organizarea biroului

Haosul nu are ce să caute pe biroul tău atunci când studiezi. Spațiile de depozitare sunt foarte importante dacă vrei să ai un birou cât mai organizat.

Trebuie să știi că un mediu de lucru plăcut este important pentru starea de bine generală și pentru performanța și potențialul tău.

Cauți altceva?

La noi găsești o selecție variată de birouri, scaune pentru birou, articole de papetărie și alte accesorii utile.