Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
Menu
50 Lei pentru tineÎnregistrareLogare50 Lei pentru tineCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

În vizită: o baie romantică acasă la bloggerița Sandra Stoicovici

Sandra Stoicovici are, fără nicio îndoială, un spirit creativ. Preferă să spună povești prin imagini, și o face într-un mod plin de culoare. Așadar, nu ne-a surprins câtuși de puțin atenția ei pentru detalii și combinațiile de culoare ce radiază nu doar de pe blogul său, ci și din locuința sa. Baia Sandrei ne duce cu gândul la apartamentele pariziene Art Nouveau.

Mulțumită acestor detalii, întreaga încăpere are un look delicat și primitor - pe scurt, feminin dincolo de toate. Lasă-te inspirat și încântat!

O baie romantică

Sandra a reușit să obțină o imagine armonioasă printr-o combinație de alb, roz pudră, materiale pufoase și diverse texturi în combinații cu accente aurii. De precizat este faptul că lumânările, sărurile aromatice și florile sunt părți esențiale ale unei băi romantice.

Din moment ce oglinda este unul din cele mai distinctive elemente ale unei băi, este inspirat să investești într-o piesă din materiale de calitate, cu un design captivant.

Rafturile sunt foarte utile într-o baie - pot oferi atât un suport practic pentru cosmetice, cât și un spațiu pentru etalarea unor flori. De neratat sunt și lumânările, respectiv un covoraș pufos.

Tips & tricks pentru o baie romantică by Sandra Stoicovici