Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
Menu
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

În vizită acasă la bloggerița Pastellmama: o baie în stil rustic

Dacă apreciezi locuințele dominate de alb și lemn de culoare deschisă, atunci credem că îți va atrage atenția și baia în stil rustic a autoarei bloggului Pastellmama din Ungaria.

Întregul decor exprimă o stare de bine, relaxare și pace. Pe scurt, exact cum ar trebui să fie o baie hygge. În plus, o astfel de atmosferă este completată și de lumânări parfumate, rame în stil rustic și materiale moi. Aruncă o privire la cum arată totul!

Baie în stil rustic

Pentru baia sa, autoarea bloggului Pastellmama a ales accesorii și mobilier de calitate cu modele simple. În acest fel, a creat o bază pentru posibile schimbări în viitor în funcție de trendurile schimbătoare. Pentru a obține un aspect vizual curat, a ascuns produsele pentru înfrumusețare în diverse coșuri și recipiente.

Texturile de pe dozatorul de săpun și suportul de periuțe pentru dinți mi-au atras instant atenția. Sunt unice, aduc ceva mai „altfel” în decor și se potrivesc de minune cu chiuveta.

Iubesc sentimentul acela de acasă atunci când sunt în baie. Ramele din lemn pentru fotografii, covoarele pufoase, lumânările parfumate și decorațiunile florale ajută la conturarea acestui sentiment. Tocmai de aceea una dintre piesele mele favorite este un coș de rufe cu model înflorat. Mă duce instant cu gândul la o baie cu petale de trandafiri.

Găsești mai multe sfaturi și idei pentru baie aici.