Mid Season Sale | Economisește până la 40% →
Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogareCoșul de cumpărăturiMenu

Idei de design interior de primăvară

Petra Indruchova • Aprilie Traducere: Irina Klomp

Primăvara ne inspiră să ne schimbăm garderoba, dar și locuințele. Aerul parfumat și călduț ne încurajează să depozităm toate păturile groase și pernele din blană și să le înlocuim cu altele din materiale subțiri și în culori vesele. Iată 5 idei despre cum să sărbătorești primăvara la tine acasă.

1. Culori de primăvară

Primăvara evocă mai ales culorile luminoase și vesele. Culoarea anului este un violet armonios numit Very Peri. Nuanța cu o notă de albastru ne amintește de zambile și violete, care sunt printre primele flori care înving zăpada și cerul cenușiu. Very Peri se potrivește de minune cu alte tonuri pastelate, subtile sau cu galbenul energic.

2. Modele de primăvară

Natura se trezește din nou la viață, așa că poți încerca să o inviți și la tine în casă. Cel mai ușor este să cauți modelele florale care îți plac și să le alegi pentru pernele decorative, tablouri sau vaze. Chiar și micile detalii de pe căni sau draperii pot crea o atmosferă de primăvară.

3. Materiale și forme

Simțul tactil este intens. De aceea materialele și formele plăcute ale accesoriilor textile cu care ne înconjurăm și pe care le atingem în fiecare zi ne dau sentimentul de siguranță. Designul simplu precum și țesăturile moi ne pot reduce ritmul cardiac cu până la 5 bătăi pe minut. Senzația tactilă confortabilă combinată cu o formă vizuală veselă, asociată cu primăvara, îți vor aduce adevărata pace și armonie în casă.

4. Arome de primăvară

Am avut parte de o mulțime de mese copioase în timpul iernii! Este timpul, în sfârșit, să adoptăm o dietă mai ușoară, bogată în vitamine și culori, cu preparate gustoase și sănătoase pregătite în bucătăria de acasă.

5. Grădinăritul pe balcon

Nu uita nici de amenajarea de primăvară de pe terasă sau balcon! Odată cu vremea frumoasă te poți relaxa cultivând ierburi aromatice sau legume și în mijlocul orașului. Este timpul să te bucuri de primăvară!

Primăvara este sezonul perfect și pentru amenajarea grădinii