Înregistrează-te și vei primi până la 20 Lei reducere la prima ta comandă. Înregistrează-te și vei primi până la 20 Lei reducere la prima ta comandă.
  • Zilnic noi inspirații
  • 20 Lei sub formă de credite pentru prima ta comandă.
  • Adaugă la favorite produsele tale preferate
sau
Accesați prin Facebook
Stăm cu ochii pe ele pentru dvs.!

Am activat urmărirea produsului: Deja urmăriți produsul.

Imediat ce acest produs va fi disponibil în stoc, vă vom trimite un mesaj pe adresa dvs. de e-mail . Puteţi să schimbaţi adresa, cu cea pe care doriţi să primiţi notificări sau să renunțași la urmărirea produsului. Puteţi să schimbaţi adresa, cu cea pe care doriţi să primiţi email-uri

Ok
Urmărirea a fost anulată

Monitorizarea produsului a fost anulată. Dacă vă răzgândiți, puteți din nou să activați monitorizarea.

Ok

Cineva a fost mai rapid

Ne pare rău dar cineva ți-a luat-o înainte, iar produsul pe care l-ai selectat nu mai este disponibil. Vom urmări pentru tine disponibilitea acestui produs, pentru a te informa în momentul în care este disponibil din nou în stocul nostru. Dacă nu ești interesat de urmărirea produsului, poți activa urmărirea lui deactivare.

Ok

Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
Menu
20 LeiÎnregistrareLogare20 LeiCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

3 rețete diferite de la Greta pentru checul de Crăciun

Trebuie să recunoaștem că mai ales de Crăciun acordăm o mare atenție meniului pentru masa festivă. Vrei să încerci o rețetă nouă anul acesta? Greta de la de Mâncare îți propune 3 rețete diferite pentru checul de nelipsit de pe masa de sărbători a românilor. Alege varianta care te inspiră și nu uita nici de ustensilele de bucătărie sau formele de copt, pentru un succes garantat!

Căsuțe de turtă dulce

Ingrediente:

350g făină
100g de zahăr
100g zahăr/melasă
1 praf de copt
1 vârf de sare
125g iaurt
125g unt la temperatura camerei
4 oua
1 linguriță scortișoară
1 linguriță cardamom
1 linguriță nucșoară

Mod de preparare:

1. Tapetează forma de copt și las-o în frigider până coci prăjiturile.
2. Separă gălbenușurile și albușurile.
3. Mixează bine gălbenușurile cu zahărul, mirodeniile, untul și iaurtul.
4. Adaugă apoi făina și praful de copt amestecând încet.
5. Mixează albușurile până obții o bezea fermă.
6. Încorporează în amestecul cu gălbenușuri câte o linguriță de bezea, cu mișcări lente, de jos în sus, pentru a păstra textura aerată.
7. Preîncălzește cuptorul la 180 de grade.
8.Toarnă aluatul în forme lăsând spațiu suficient ca aluatul să crească.
9. Lasă la copt 25-30 de minute. Scoate din forme după ce s-au răcit.
10. Decorează cu ciocolată albă sau glazură din zahăr pudră și lapte.

Accesoriul secret care te ajută să ai cele mai frumoase și delicioase prăjituri de casă. Ce formă ți-ar plăcea să încerci?

Căsuțe cu portocale și Prosecco

Ingrediente:

350g făină;
200g zahăr;
1 praf de copt;
1 vârf de sare;
100ml Prosecco;
125g cremă de brânză nesărată;
sucul de la o portocală;
coaja de la o portocală bio;
4 ouă;
2 lingurițe extract/esența de vanilie

Mod de preparare:

1. Tapetează forma de copt și las-o în frigider până coci prăjiturile.
2. Separă gălbenușurile și albușurile.
3. Peste gălbenușuri adaugă zahărul, Prosecco, coaja și sucul de portocale, vanilia, sarea, brânza și făină amestecată cu praful de copt.
4. Mixează la viteză medie folosind un mixer.
5. Mixează apoi albușurile până obții o bezea fermă.
6. Încorporează în amestecul cu gălbenușuri câte o linguriță de bezea, cu mișcări lente, de jos în sus, pentru a păstra textura aerată.
7. Preîncălzește cuptorul la 180 de grade.
8. Toarnă aluatul în forme lăsând spațiu suficient ca aluatul să crească.
9. Lasă la copt 25-30 de minute. Scoate din forme după ce s-au răcit.
10. Decorează cu zahăr pudră, felii de portocale și mentă.

Arată superb și îți va fi mai mare dragul să pregătești ingredientele în el!

Căsuțe cu ciocolată

Ingrediente:

1 linguriță cacao;
350g făină;
200g cremă de ciocolată sau ciocolată topita;
1 praf de copt;
1 vârf de sare;
100g de zahăr;
100ml lapte/lapte vegetal;
125g de unt moale;
4 ouă;
2 lingurițe esență de rom/50ml rom.

Mod de preparare:


1. Tapetează forma de copt și las-o în frigider până coci prăjiturile.
2.Într-un bol amestecă cu un tel sau mixer la viteza mică: ouăle, zahărul, sarea, romul, laptele, ciocolata topită/ crema de ciocolată, untul, făina și praful de copt.
3. Preîncălzește cuptorul la 180 de grade.
4. Toarnă aluatul în forme lăsând spațiu suficient ca aluatul să crească.
5. Lasă la copt 25-30 de minute, sau până când aluatul devine ferm si are mici cratere la suprafață.
6.Lasă la copt 25-30 de minute. Scoate din forme după ce s-au răcit.
7. Decorează cu zahăr pudră, ciocolată sau anason stelat.
*Poți folosi aluatul tăiat într-un nou desert precum Cake Pops, budincă sau salam de biscuiți.

Finalizându-vă înregistrarea pe Bonami.cz, a.s. încheiați un contract prin care sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.