REDUCERI de până la 70% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

REDUCERI de până la 70% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărăturiMenu

Stilul rustic înduioșător la tine în grădină

Vrei să retrăiești momentele relaxante din timpul vacanțelor de vară din copilărie petrecute la țară, la bunici?
Nu avem o mașină a timpului, dar te ajutăm să îți amenajezi terasa sau grădina astfel încât să te bucuri de sentimentul de o vară fără griji.

Inspiră-te și alege piese de mobilier din lemn, materialele textile cu motive florale, vase din email și accesorii ornamentale precum felinare sau decorațiuni din fontă.

Natural și firesc - aceasta este abordarea de bază pentru o amenajare rustică a grădinii. Prin urmare, nu contează dacă vei combina scaune mai vechi cu unele noi la aceeași masă.

Mobilierul nou pe care îl cumperi ar trebui să fie din materialele tradiționale, lemn masiv sau metal. Plasticul sau materialele hi-tech nu-și au locul într-un decor rustic.

Trecerea timpului, care se reflectă pe mobilier și accesorii, este mai mult decât apreciat pentru stilul rustic. Patina subtilă adaugă farmec și autenticitate.

Caută prin magazia bunicilor și e posibil să găsești comori. Alege însă doar câteva piese vechi, astfel încât grădina ta să nu se transforme într-un magazin de antichități.

Adaugă o notă de gingășie cu ajutorul țesăturilor din materiale naturale pline de flori, cu modele în dungi delicate sau monocrome.

Alege inul sau bumbacul pentru perne, fețe de masă și pături! Chiar și pentru șorțul și prosoapele de bucătărie.

Descoperă, inspiră-te și alege stilul potrivit pentru grădina ta!