Mid Season Sale: Până la -50% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

Mid Season Sale: Până la -50% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărăturiMenu

Relaxează-te în aer liber, într-o atmosferă desăvârșită cu accesorii inspirate

Vrei să schimbi stilul zonei tale de relaxare din grădină sau pe balcon, însă mobilierul este încă în stare foarte bună și nu vrei să îl înlocuiești? Nici nu e nevoie. Poți obține o schimbare majoră cu ajutorul unei selecții inspirate de accesorii, cum ar fi textile pentru exterior, covoare, ghivece sau lumini decorative interesante. E atât de simplu să creezi spațiul la care ai visat!

Mizează pe culori... maximaliste

Cuvintele „vară” și „grădină” trimit cu gândul direct la culori puternice și pline de viață. Folosește mai multe astfel de nuanțe, pentru un rezultat desăvârșit.

Spre exemplu, roșu și albastru pentru fețele de pernă; pahare și veselă în toate culorile curcubeului și galben pentru covor. Iar pentru serile plăcute petrecute în compania prietenilor, întinde o ghirlandă luminoasă multicoloră - se va potrivi perfect cu atmosfera astfel creată.

Relaxare în stil boem

Nuanțele naturale de nisip, crem și teracotă joacă un rol esențial în acest caz, completându-se perfect cu perne din in sau bumbac, sau macrame cu diferite modele.

Alte materiale „din același film” sunt bambusul și iarba de mare. Acestea pot fi utilizate pentru accesorii cum ar fi felinarele, tăvile sau suporturile pentru farfurie.

Propriul tău sat de vacanță

Accesoriile ceramice sau metalice cu o patină preexistentă vor completa perfect orice grădină dominată de stilul rustic delicat. Folosește câteva felinare clasice pentru a aprinde o lumânare în fiecare seară.

Nu uita de textile. Imprimeurile florale delicate și pledurile din bumbac în dungi își vor aduce și ele contribuția la crearea unei atmosfere romantice în grădina ta.

Dorești mai multă inspirație pentru balconul sau grădina ta?