Mid Season Sale: Până la -50% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

Mid Season Sale: Până la -50% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărăturiMenu

Gătește ca un chef

Ai transformat și tu pregătirea mâncării în pasiune? Atunci trebuie să fi experimentat deja, pe propria piele, modul în care ajutoarele potrivite, create din materiale de calitate, cu design funcțional de înaltă clasă, pot face mai ușoară arta gătitului.

De aceea, ți-am pregătit o selecție de oale, tigăi, cuțite și alte unelte speciale de calitate superioară, care te vor ajuta să te descurci ca un veritabil profesionist în bucătărie.

Oale care vor rezista preț de generații

Un bucătar talentat ar trebui să aibă la îndemână arsenalul său de oale, tigăi și vase de copt de calitate, care nu se ard și care vor rezista generații întregi. O categorie superioară prin design și materiale premium de fabricație poate necesita o investiție financiară semnificativă, dar vei descoperi că achiziția se amortizează în scurt timp.

Cu toate acestea, nu este ușor să alegi instrumentele ideale, la standarde calitative ridicate, care să reziste vreme îndelungată. Ar trebui să te intereseze nu doar designul, ci și materialul, funcționalitatea și întreținerea lor.

Pe muchie de cuțit

Deprinderea de a tăia ca un adevărat chef necesită nu numai practică, ci și instrumente perfect ascuțite, care sunt, în cele din urmă, mult mai sigure decât orice cuțit neascuțit. Așadar, bazează-te pe oțelul de înaltă calitate, rezistent la coroziune, care se menține ascuțit pentru o perioadă lungă de timp și poate fi ascuțit din nou cu ușurință dacă este necesar.

Nu este deloc complicat să ascuți un cuțit acasă cu un ascuțitor de cuțite convențional, dar dacă tot nu îndrăznești, nu ezita să apelezi la serviciile unui cuțitar profesionist.

De asemenea, este important să depozitezi corespunzător cuțitele, astfel încât să nu existe fricțiune inutilă între ele sau cu alte tacâmuri. Prin urmare, procură-ți un bloc special pentru cuțite sau poate un suport magneti de perete.

Sfat: Cum știi dacă cuțitul tău este suficient de ascuțit? Încearcă să faci o tăietură în hârtie de ziar. Dacă lama nu o taie ușor, atunci trebuie să reiei ascuțirea.

Bazează-te pe aparatură electronică de încredere

În special dacă gătești în fiecare zi sau dacă pregătești adesea bunătăți pentru mai multe persoane, vei aprecia ajutoarele robotizate care „se ocupă” de o parte din pregătiri în locul tău. Poți felia și tăia legume sau frământa aluatul fără efort, în doar câteva minute.

Preferatele noastre rămân electrocasnicele elegante, în stil retro, de calitate superioară, de la Klarstein.

Seturi practice pentru mirodenii

O aglomerare de borcane și pungi de condimente nepotrivite nu numai că nu arată grozav, dar nici manipularea lor în agitația gătitului nu este tocmai ușoară. Așadar, procură-ți borcane speciale pentru condimentele preferate și, în mod ideal, un suport la îndemână, pe care să îl poți avea mereu la alături pe blatul de bucătărie sau, alternativ, să îl muți oricând de pe un dulap sau un raft.

Sfat: Amestecurile de condimente pre-ambalate în pliculețe nu se vor compara niciodată cu ierburile și condimentele proaspăt zdrobite. În special în unele bucătării (cum ar fi cea vietnameză sau indiană), o aromă distinctă și autentică este alfa și omega succesului. De aceea, vei aprecia un set cu mojar și pistil pentru cele mai des întrebuințate condimente din bucătărie.

Accesorii de calitate pentru bucătărie

Fie că este vorba de o simplă răzătoare, de foarfecele de bucătărie sau de un tocător de lemn, toate aceste elemente auxiliare ajută la buna desfășurare a gătitului. Prin urmare, ar trebui să alegi cu înțelepciune ajutoarele tale și să acorzi atenție calității materialelor lor. Nu numai că vor rezista mai mult în bucătărie, dar, datorită designului lor versatil, vor fi mai ușor de folosit și, în cele din urmă, de spălat.