Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
La Bonami găsești o gamă variată de oferte pentru locuința ta.
Menu
20 LeiÎnregistrareLogare20 LeiCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Îți prezentăm noile noastre canapele

Dacă te gândești să-ți cumperi o canapea nouă, acum este momentul potrivit. Tocmai am făcut selecția de piese de extra calitate de la Le Bonom Fairfield, precum și a întregului brand Miuform, o nouă apariție. Fie că te afli în căutarea unei canapele extensibile, a unui colțar sau a unei canapele în formă de U pentru o familie numeroasă, vei putea alege din gama noastră variată. Convinge-te singur.

Le Bonom Fairfield

Descoperă colecția de mobilier elegant și confortabil pentru relaxare în stil scandinav de la Le Bonom. Canapeaua este disponibilă în două dimensiuni. Cea mare, pentru 4 persoane, și cea mai mică, pe care pot încăpea până la 3 persoane. Datorită pernei pentru șezut cu duritate medie și a umpluturii din spumă PUR, șederea va fi o adevărată încântare.

Noul brand Miuform

Vreți să îți iei o canapea care să fie practică, elegantă, dar care să nu depășească bugetul casei tale?

Brandul Miuform produce canapele versatile, de design, care au ca scop satisfacerea tuturor nevoilor clienților. În același timp, brandul pune accent pe respectul pentru mediu.

Multe elemente ale canapelelor sunt, de asemenea, realizate manual, pentru a obține o calitate excepțională.

Nu ai ales încă? Descoperă întreaga noastră gamă de canapele, și cu siguranță o vei găsi pe cea potrivită.