Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
Menu
50 Lei pentru tineÎnregistrareLogare50 Lei pentru tineCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Cum să-ți amenajezi dormitorul în stil scandinav

Lasă-te inspirat de frumusețea naturii nordice și adu o parte din ea în dormitorul tău. Simplitatea scandinavă și confortul desăvârșit în cele mai mici detalii te vor ajuta să obții exact ce te aștepți de la o astfel de cameră: confort, funcționalitate și un ambient reconfortant. Inspiră-te din sfaturile noastre practice și află cum să-ți faci dormitorul cât mai confortabil!

Pat în stil scandinav

Cea mai izbitoare piesă de mobilier din dormitor este patul, care ar trebui să fie simplu și, în același timp, solid și rezistent. Cadrul patului este prevăzut cu lemn deschis la culoare sau tapițerie simplă.

Textilele pe care le folosești pentru a acoperi patul sunt, de asemenea, foarte importante. Completează lenjeria de pat monocromă din bumbac sau in, care poate fi ușor combinată cu alte nuanțe, cu multe perne confortabile și cuverturi de pat. Toate aceste detalii „încălzesc” atmosfera.

Ce culori să alegi pentru dormitor?

Adăugă culoare în dormitor cu ajutorul accesoriilor și decorațiunilor textile. Folosește însă nuanțele stridente cu moderație, pentru a nu-ți influența starea de spirit în sens negativ. Nuanțele pământii sunt cele mai potrivite: bej, gri, maro, verde deschis, galben muștar, roz pal și albastru oceanic.

Oază de relaxare și tihnă

Înconjoară-te de lucruri care te fac să te simți bine, relaxat și confortabil! Lumină discretă, tablouri, lumânări parfumate, sfeșnice de design, cărțile tale preferate, un covor moale, o vază cu flori pe noptieră. Toate acestea în culori neutre sau pământii, din materiale naturale. Dormitorul nu trebuie să fie o cameră pustie, ci trebuie să fie oaza ta de liniște și tihnă.