Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
Menu
20 LeiÎnregistrareLogare20 LeiCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Descoperă produse noi pentru bucătărie

Iți plac experimentele culinare? Gătești cu drag pentru familia și prietenii tăi? Atunci aruncă o privire la noile noastre accesorii de bucătărie, care vor face prepararea oricărui fel de mâncare mai ușoară și mai plăcută, datorită calității și designului lor inovator.

La Bonami găsești o gamă largă de oale și tigăi, forme de copt, cutii vacuum și o mulțime de alte articole de design și pentru bucătăria ta.

Oale și tigăi

Ți-ai dorit mereu să gătești ca un adevărat profesionist? Este ușor cu noile produse de la Hendi, Pentole Agnelli, Kela sau de Buyer!

Oalele și tigăile de calitate nu îți vor arde mâncarea și vei aprecia întreținerea ușoară, dar și rezistența lor. Cu o îngrijire adecvată, le vei folosi ani la rând!

Forme de copt

Admiri întotdeauna operele de artă din vitrinele patiseriilor? Poți coace acasă un desert care să arate la fel!

Cu accesoriile pentru copt de Buyer vei asigura un aspect sofisticat chiar și unui pandișpan obișnuit.

Vacuum

Te-ai săturat să arunci constant alimentele expirate din frigider? Folosește recipeintele cu vacuum!

Datorită vidării, alimentele rămân proaspete de până la 5 ori mai mult timp și își păstrează valorile nutritive. De asemenea, vidul protejează alimentele de mucegai, bacterii și umiditate.