Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
Menu
50 Lei pentru tineÎnregistrareLogare50 Lei pentru tineCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Culorile anului 2022

Anul 2021 a fost un an al combinațiilor de culori mai îndrăznețe, în primul rând datorită provocărilor pe care le-am avut de înfruntat împreună, cu toții. Am tânjit după un nou început care să aducă siguranță, pace, strălucire și bună dispoziție în casele noastre.

Prin urmare, nu este deloc surprinzător faptul că nuanțele anului 2022 vor continua să reflecte nevoia ca interioarele să emane liniște, confort și veselie simultan. Aruncă o privire la cele 7 nuanțe care ne-au atras cel mai mult atenția!

1. Very Peri de la Pantone

Pentru prima dată în istoria programului Pantone Color of the Year, a fost creată o nouă culoare, PANTONE 17-3938 Very Peri, inspirată de floarea numită lavandă. Această nuanță simbolizează puterea și încurajează creativitatea și ingeniozitatea.

2. Bright Skies de la Dulux

Dulux a optat pentru o nuanță de gri-albastru fresh, numită Bright Skies, menită să transmită optimism și dorința unui nou început. Este o culoare versatilă, liniștitoare, care se adaptează cu ușurință interioarelor.

Mai multe nuanțe în tendințe de la Pantone

3. Olive Sprig de la Dulux

Este o culoare versatilă, delicată și neutră, care se potrivește perfect atât la interior, cât și la exterior. Are un efect calmant și se identifică cu natura. Aceasta este menită să reprezinte renașterea într-o lume post-pandemică. Se potrivește bine cu tonurile de roz pal.

4. Indigo Bunting de la Pantone

Nuanța de albastru oceanic reprezintă culoarea păcii și a echilibrului. Este ușor de combinat cu alte culori, radiind de fiecare dată ceva diferit. În combinație cu tonuri reci, împrospătează interiorul, iar în asociere cu nuanțele calde nisipii poate emana multă căldură.

5. Baby's Breath de la Pantone

O culoare suavă și blândă care transmite un sentiment de revigorare și armonie în orice încăpere. Neutralitatea sa permite celorlalte culori să iasă în evidență.

6. Orange Ochre de la Pantone

O culoare stridentă, îndrăzneață, care este asociată cu bucuria și soarele. Atrage privirea la prima vedere și transmite entuziasm și bună dispoziție în interior. Spre exemplu, accesoriile în această culoare sunt perfecte pentru stilul mid-century.

7. Purple Rose de la Pantone

O culoare ludică și în tendințe, esențială pentru sezoanele de primăvară și vară. Poți folosi această nuanță violet aproape oriunde. Însă cheia este să nu supraîncarci vizual spațiul.