REDUCERI de până la 70% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

REDUCERI de până la 70% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărăturiMenu

O amenajare cu un caracter puternic grație iluminatului adecvat

Fie că lucrezi, servești masa, savurezi o cafea cu prietenii sau pur și simplu te relaxezi, este important să te simți bine. Iar lumina bine aleasă joacă un rol esențial în a crea atmosfera perfectă, pretându-se la funcția încăperii.

Ți-am pregătit câteva sfaturi practice despre cum alegi un nou corp de iluminat sau când iluminatul ambiental trebuie să fie sobru ori, dimpotrivă, extravagant.

Când alegi un corp de iluminat ține cont de dimensiunea și caracterul camerei în care îl amplasezi. Este o încăpere spațioasă și are tavan înalt? Atunci se va potrivi un candelabru extravagant, cu multe becuri și design inconfundabil.

Camera este destul de mică? Alege forme mai puțin ample- ceea ce cu siguranță nu înseamnă că vor fi plictisitoare. Majoritatea corpurilor de iluminat minimaliste au un design simplu, dar distinctiv.

Concentrează-ți atenția asupra iluminatului de perete și iluminării colțurilor și nișelor întunecate. Acest lucru va oferi camerei un nou caracter. Secretul este ca aplicele și lampadarele să fie bine poziționate.

„Mai multe straturi” de lumină se potrivesc perfect în decorul de interior. Poți realiza acest lucru combinând plafoniera sau lustra cu aplicele de perete, lumânări sau șiraguri / ghirlande luminoase.