Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
Menu
20 LeiÎnregistrareLogare20 LeiCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Curver - tot ce ai nevoie pentru organizarea casei tale

Ai impresia, uneori, că ai nevoie de o locuință mai mare? Nu trebuie să te gândești imediat la mutare. Cel mai bine, încearcă o organizare mai eficientă. Norocul tău este că brandul Curver știe cum să-ți vină în ajutor cu asta - alege dintre accesoriile sale practice din plastic rezistent și organizează-ți locuința așa cum ai nevoie!

Coșuri de rufe

Fiecare gospodărie are cel puțin două coșuri de rufe - unul pentru rufe murdare și celălalt pentru rufe curate. Cel mai adesea le ascundem în baie sub chiuvetă, astfel încât să nu fie vizibile. Totuși, un coș de rufe drăguț și bine ales poate deveni și parte din decorul unei încăperi, nu doar un accesoriu practic indispensabil.

Coșurile din plastic de la Curver nu se remarcă doar prin designul lor, ci și prin faptul că materialul plastic le face ușoare, astfel încât nu vei obosi prea mult atunci când transporți coșul.

Cutii și coșuri de depozitare

Te întrebi ce ai putea depozita în astfel de cutii și coșuri de depozitare? Pur și simplu orice! De exemplu, îmbrăcămintea de sezon, cum ar fi pălăriile, mănușile sau eșarfele, jucăriile copiilor care zac mereu prin preajmă, revistele, articolele de papetărie sau chiar ustensilele de bucătărie.

Coșuri de gunoi

Brandul Curver produce, de asemenea, și coșuri de gunoi practice (nu numai) pentru deșeurile sortate. Acestea au culori diferite, așa că până și copiii pot ști cu ușurință unde să arunce plasticul și unde să pună hârtia. Datorită materialului din plastic din care sunt realizate, coșurile sunt ușoare și vor rezista mulți ani.

Accesorii pentru animale de companie

Acest brand nu uită nici de nevoile practice ale animalelor tale de companie. Oferă-i și tu un răsfăț binemeritat prin intermediul unui pătuț confortabil sau cutie de transport!

Vei aprecia plasticul din care sunt realizate. Datorită lui, produsul poate fi spălat sub jetul de apă, se șterge și în doar câteva minute, patrupedul tău se poate relaxa din nou în el.

Descoperă o mulțime de accesorii practice pentru casă de la brandul Curver!