Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
Menu
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Cum să faci curățenie în baie rapid și eficient

Dacă ar fi să faci un clasament al celor mai populare treburi casnice, curățarea băii nu s-ar afla niciodată pe un loc fruntaș. Din acest motiv, ți-am pregătit o selecție de sfaturi care te ajută să ai o baie „curată-lună” ușor și rapid.

Descoperă selecția noastră de articole de curățare, mopuri, rafturi suspendate, cuiere și alte gadgeturi, perfecte pentru a crea o atmosferă armonioasă în baia ta!

1. La început

Primul pas este să iei toate produsele cosmetice de pe rafturi, marginea căzii și a chiuvetei; nu vrei să le muți de colo-colo după ce te-ai apucat de treabă. Pune toate textilele utilizate (prosoape, halate, etc.) direct la spălat.

Sfat: Înainte de a începe curățarea „umedă”, aspiră și mătură tot praful vizibil. În acest fel, curățarea va fi mai ușoară.

2. De sus în jos

Începe cu rafturile cele mai înalte și continuă înspre podea. E important să aplici agenții de curățare pe toaletă, chiuvetă și cadă sau duș încă de la început, pentru a le oferi timp să acționeze. În acest fel, produsul va lucra pentru tine și vei pierde mai puțin timp frecând și lustruind.

Sfat: Nu suporți chimicalele puternice? Îți poți crea propria soluție de curățare universală și ecologică, pentru toate suprafețele. Amestecă o cană de apă, o jumătate de cană de oțet, 2 linguri de praf de copt și 20 de picături din uleiul tău esențial preferat. Gata!

Ce faci cu rosturile pătate?

Amestecă bicarbonat de sodiu cu suc de lămâie pentru a forma o pastă groasă. Aplic-o direct pe rosturi și las-o să acționeze. Apoi, curăță-le cu o periuță de dinți sau o perie de spălat vase și clătește ușor.

Bineînțeles, poți merge și pe varianta mai ușoară și mai rapidă, alegând creionul de albit dedicat de tip creion, de la brandul Wenko. Acesta are și o componentă antifungică.

3. Redu numărul cosmeticelor

Mereu îți pui întrebarea ”de ce numărul de recipiente de pe rafturi și de pe marginea căzii sau a chiuvetei e mult mai mare decât numărul de membri ai familiei?”

Verifică-le datele de expirare și încearcă să alegi produse cosmetice potrivite pentru întreaga familie de acum încolo! Vei rezolva problema spațiului simplu și rapid.

4. Fă-ți viața mai ușoară cu o organizare bine pusă la punct

Dacă fiecare produs își are locul, ritualul tău zilnic de curățenie corporală va fi mai simplu și mai eficient. Profită de spațiu la maxim, alegând rafturi suprapuse și organizatoare transparente. Într-o baie mică, cuierele de agățat, polițele și coșurile de lenjerie sunt accesorii de nelipsit - le poți amplasa direct pe ușă.

5. Accesoriile textile asortate

Amintește-ți că și perdeaua de duș are nevoie de o spălare periodică. Cea de la brandul Wenko se remarcă și prin tratamentul său antifungic.

Sfat: Asortează culoarea prosoapelor a covorașului și a perdelei de duș! Te vei bucura de o baie armonioasă estetic și elegantă.

Vrei să faci curățenie și în celelalte încăperi? Descoperă ajutoarele practice și sfaturile istețe pentru curățenie!