Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
Menu
20 LeiÎnregistrareLogare20 LeiCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Sfaturi pentru un decor de interior nou, armonios și...chiar mai bun

Simți nevoia de o schimbare în locuință? Nu înseamnă neapărat că trebuie să cumperi piese de mobilier și decorațiuni noi. Uneori, este îndeajuns să muți mobilierul, să rearanjezi accesoriile sau poate chiar să renunți la unele dintre ele. Vei realiza că te simți mai bine, că spațiul este mai luminos și aerisit.

Ți-am pregătit câteva sfaturi feng-shui pentru amenajarea fiecărei camere. Vei obține un decor practic și estetic, cu o energie pozitivă, care să te binedispună.

Dormitor

1. Alege accesorii și textile din materiale naturale și rezistente precum inul, lâna sau iarba de mare. Folosește cât mai puțin materialele sintetice, artificiale!

Dormitor

2. Închide întotdeauna ușile șifonierelor și sertarele comodelor atunci când nu sunt utilizate. Camera va avea instant o energie mai bună.

Dormitor

3. Evită folosirea oglinzilor în dormitor. Dacă vrei totuși o oglindă în dormitor, amplaseaz-o deasupra patului pentru a nu-ți vedea propria reflecție când stai culcat.

Dormitor

4. Nu folosi electronicele cu lumină albastră în dormitor!

Dormitor

5. Noptierele trebuie să fie prezente pe ambele părți ale patului. Este important să ai întotdeauna doar o singură carte pe noptieră. Cea pe care o citești.

Living

1. Pentru a crește fluxul energiei pozitive așază în colțurile camerei plante verzi naturale sau lampadare. De asemenea, este indicat să alegi piese de mobilier cu colțurile rotunjite.

Living

2. Energia pozitivă, dar și aerul proaspăt sunt asigurate de florile și plantele de apartament. Dacă nu ai loc suficient pentru ele pe podea, optează pentru ghivecele de perete.

Living

3. Cu ajutorul unei oglinzi amplasate corect, poți mări vizual spațiul, folosind reflexia luminii naturale sau a unui corp de iluminat. Poți să ai mai multe oglinzi în living, dar este important să nu fie așezate una în fața celeilalte.

Living

4. Alege accesorii din materiale contrastante, care se vor completa perfect. De exemplu, lemn și metal sau faianță și sticlă.

Baia

1. Echilibrează energia apei, elementul predominant din baie, cu accesorii sau decorațiuni din lemn și piatră/ceramică/gresie.

Baia

2. Pentru a beneficia de mai multă lumină în baie, agață o oglindă și pe ușă.

Baia

3. Poți face loc plantelor și în baie. Trebuie doar să le alegi pe cele care iubesc umiditatea ridicată.

Baia

4.  Cel mai important lucru este cu siguranță o curățenie perfectă în baie. Diversele gadgeturi practice și organizatoarele te ajută în acest sens.

Dining

1. Dacă zona de dining face parte din living sau din bucătărie, este bine să o separi cel puțin vizual. Folosește o perdea sau o etajeră cu ghivece.

Dining

2. Investește într-o masă cu un design frumos, stabilă și din materiale de calitate.

Dining

3. O paletă de culori echilibrată! Zona de dining nu trebuie să fie nici prea plictisitoare, dar nici prea pestriță. Alege 2 culori de accent care vor însufleți atmosfera.

Dining

4. Nu uita de funcția spațiului! Chiar dacă denumirea s-a schimbat din „sufragerie în dining”, funcția a rămas aceeași. Nu colecta tot felul de lucruri, care nu au nicio legătură cu servirea mesei, doar pentru că nu au loc în altă parte.

Ți-am atenția deja? Ideile noastre practice nu se termină aici! Descoperă ultimele inspirații cu mobilier și accesorii stylish!