-15% la tot cu codul ANIVERSARE15* Nu se aplică la produsele deja la reducere și la o selecție de produse (menționate)

-15% la tot cu codul ANIVERSARE15* Nu se aplică la produsele deja la reducere și la o selecție de produse (menționate)

Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărăturiMenu

Amenajarea casei conform filozofiei Feng Shui

Simți nevoia de o schimbare în locuință? Nu înseamnă neapărat că trebuie să cumperi piese de mobilier și decorațiuni noi. Uneori, este îndeajuns să muți mobilierul, să rearanjezi accesoriile sau poate chiar să renunți la unele dintre ele. Vei realiza că te simți mai bine, că spațiul este mai luminos și aerisit.

Ți-am pregătit câteva sfaturi feng-shui pentru amenajarea fiecărei camere. Vei obține un decor practic și estetic, cu o energie pozitivă, care să te binedispună.

O casă feng-shui pentru o viață armonioasă, cu energii pozitive! ✔

Dormitor Feng Shui

1. Materialele naturale, cum ar fi inul, lâna, lemnul sau iarba de mare reprezintă elementele de bază într-un dormitor feng shui. Sunt potrivite culorile calme și pământii.

2. Decorează în stil minimalist și modern. Pentru un dormitor confortabil, o statuetă, o vază sau un tablou într-o ramă delicată sunt îndeajuns.

3. Nu așeza oglinda în dormitor nici vizavi de pat, nici vizavi de fereastră. Reflecțiile afectează calitatea somnului.

4. Noptierele trebuie așezate pe ambele părți ale patului. Însă evită să îngrămădești obiecte inutile pe ele. Sunt suficiente o veioză, o carte și o lumânare parfumată.

Camera de zi Feng Shui

1. Tetiera (capătul) canapelei cu fața spre ușă va contribui la crearea unui sentiment de siguranță. Încorporează culori calde în feng shui-ul camerei de zi - crem, maro și portocaliu stimulează comunicarea.

2. Atrage energia pozitivă în cameră cu ajutorul plantelor, în special cele cu frunze rotunjite. Dacă nu deții prea mult spațiu, folosește ghivece care se pot monta pe perete și cele care se pot agăța.

3. O oglindă poziționată corespunzător va ilumina și mări vizual interiorul. O atmosferă plăcută și caldă este obținută printr-un iluminat slab și lumânări parfumate.

4. În decorarea camerei de zi se recomandă utilizarea de tablouri care transmit și atrag energia pozitivă.

Ți-au plăcut sfaturile noastre? Descoperă cele mai recente surse de inspirație cu mobilier și accesorii elegante!