-15% la tot cu codul ANIVERSARE15* Nu se aplică la produsele deja la reducere și la o selecție de produse (menționate)

-15% la tot cu codul ANIVERSARE15* Nu se aplică la produsele deja la reducere și la o selecție de produse (menționate)

Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărăturiMenu

Cum combini bibliotecile, rafturile și comodele

Mobilierul TV de perete cu dulapuri identice este un pic demodat. În schimb, casa ta poate beneficia de o combinație originală de piese de mobilier, care să se completeze reciproc fiind funcționale și estetice.

Selectează și combină diferite tipuri de comode, biblioteci, dulapuri și rafturi, astfel încât rezultatul să fie unul armonios și plăcut.

Alege stilul de amenjare

Important este ca atunci când alegi diferite tipuri de mobilier de depozitare să stabilești în prealabil stilul principal de amenajare al spațiului. Acesta va crea o impresie generală originală, dar nu haotică.

Este posibil ca stilul de bază să interfereze puțin cu altul, iar acest lucru nu este deloc o problemă. O bibliotecă simplă scandi se va potrivi bine și cu o comodă boho sau poate chiar cu un raft industrial. Totuși, încearcă să păstrezi nota decorului de ansamblu.

Materiale contrastante în joc

Evită ca toate spațiile de depozitare să aibă același design sau aceeași textură. Acest lucru poate face ca spațiul să pară aglomerat și monoton. În schimb, optează pentru texturi interesante și nu te teme să le combini.

De exemplu, dacă amenajarea este în stil boem, una dintre comode ar putea fi din lemn cu finisaj neted, în timp ce un alt dulap ar putea avea uși realizate din rattan original sau din iută.

Determină paleta cromatică

La urma urmei, dacă alegi piesele de mobilier de depozitare din același material sau colecție, este indicat să „condimentezi" întregul cu tonuri sau nuanțe diferite. Acest lucru nu înseamnă că fiecare piesă trebuie să fie de o altă culoare.

Un raft mai mic sau un dulap într-o culoare de accent va funcționa, de asemenea, ca un element remarcabil. Dacă dorești o piesă frapantă, achiziționează un dulap mare sau o comodă într-o culoare saturată, care să servească drept piesă solitară.

Alternarea spațiilor închise cu spații deschise

Umplerea echilibrată a spațiului asigură, de asemenea, o atmosferă armonioasă. Bibliotecile deschise, rafturile sau vitrinele din sticlă creează impresia de spațiu aerisit.

Cu toate acestea, nu uita că lucrurile depozitate în spațiile de depozitare deschise trebuie să fie mereu organizate. Pentru toate lucrurile care nu necesită să fie la vedere, alege dulapuri și comode cu uși sau sertare.

Inspiră-te pentru alegerea pieselor de mobilier cu spațiu de depozitare