Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
Menu
20 LeiÎnregistrareLogare20 LeiCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Cum combini bibliotecile, rafturile și comodele

Mobilierul TV de perete cu dulapuri identice este un pic demodat. În schimb, casa ta poate beneficia de o combinație originală de piese de mobilier, care să se completeze reciproc fiind funcționale și estetice.

Selectează și combină diferite tipuri de comode, biblioteci, dulapuri și rafturi, astfel încât rezultatul să fie unul armonios și plăcut.

Alege stilul de amenjare

Important este ca atunci când alegi diferite tipuri de mobilier de depozitare să stabilești în prealabil stilul principal de amenajare al spațiului. Acesta va crea o impresie generală originală, dar nu haotică.

Este posibil ca stilul de bază să interfereze puțin cu altul, iar acest lucru nu este deloc o problemă. O bibliotecă simplă scandi se va potrivi bine și cu o comodă boho sau poate chiar cu un raft industrial. Totuși, încearcă să păstrezi nota decorului de ansamblu.

Materiale contrastante în joc

Evită ca toate spațiile de depozitare să aibă același design sau aceeași textură. Acest lucru poate face ca spațiul să pară aglomerat și monoton. În schimb, optează pentru texturi interesante și nu te teme să le combini.

De exemplu, dacă amenajarea este în stil boem, una dintre comode ar putea fi din lemn cu finisaj neted, în timp ce un alt dulap ar putea avea uși realizate din rattan original sau din iută.

Inspiră-te pentru alegerea pieselor de mobilier cu spațiu de depozitare