-10% la canapele cu codul CANAPELE10* Nu se aplică la produsele deja la reducere și la o selecție de produse (menționate)

-10% la canapele cu codul CANAPELE10* Nu se aplică la produsele deja la reducere și la o selecție de produse (menționate)

Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărăturiMenu

Cum să aranjezi masa pentru copii

Fiecare masă a copiilor poate fi o întreagă aventură. Iar dacă ai vasele și tacâmurile potrivite, cu modele drăguțe și colorate, toată această experiență devine una și mai plăcută.
Descoperă mai jos ce materiale pentru vase, dar și ce tipuri de tacâmuri în funcție de vârsta copilului tău să alegi. Aruncă o privire în selecția de piese pe care am pregătit-o pentru tine. Copilul tău le va adora!

Calitatea e pe primul loc

Atunci când alegi vesela pentru copii, materialul are o importanță crucială. Datorită rezistenței la spargere, plasticul este adecvat în primii ani. Însă ar trebui să fie rezistent la temperaturi înalte și să nu fie dăunător sănătății, deci nu ar trebui să conțină formaldehidă, bisfenol A. Prin urmare, alege vase care au certificate pentru sănătate și sunt fabricate în Europa. Lemnul, de asemenea, este un material adecvat.

Confort și utilitate

De asemenea, alege vase și tacâmuri care sunt confortabile pentru copii. Ține cont nu numai de vârsta lor, ci și de dexteritatea mâinilor.
O lingură mică și plată din care se poate mânca mai ușor este cea mai potrivită pentru un bebeluș. În jurul vârstei de un an, lingura trebuie să fie mai adâncă și mai mare, cu un mâner confortabil, pentru ca cel mic să înceapă să mănânce singur. Suporturile lavabile pentru farfurie sunt niște accesorii practice care protejează masa și în același timp atrag atenția copiilor.

E timpul pentru tacâmuri

La vârsta de doi ani, îi poți oferi copilului o furculiță, iar mai târziu un cuțit. Totuși, copilul învață să folosească tacâmurile și să mănânce ca un adult timp de cel puțin patru ani. Iar cele cu modele drăguțe îl vor ajuta să învețe acest lucru într-un mod mult mai plăcut. Alege tacâmuri din oțel inoxidabil sau plastic de înaltă calitate. Asigură-te că materialul este suficient de puternic pentru a preveni ruperea sau ciobirea sa, care ar putea să-l rănească pe cel mic.

Poți găsi mai multe idei de inspirație pentru zona de dining aici: