-15% la tot cu codul ANIVERSARE15* Nu se aplică la produsele deja la reducere și la o selecție de produse (menționate)

-15% la tot cu codul ANIVERSARE15* Nu se aplică la produsele deja la reducere și la o selecție de produse (menționate)

Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărăturiMenu

Cum să alegi masa de dining

Nu ne putem imagina locuința fără cel puțin o masă. Mai ales că, atunci când luăm masa ne întâlnim cu cei dragi, mâncăm și discutăm. De aceea nu trebuie să fie doar funcțională ci și cu un design care să ne placă.

Sfaturile și ideile noastre te ajută să alegi masa potrivită atât pentru zona de dining dintr-o garsonieră, cât și dintr-un apartament sau o casă mai mare. Aruncă o privire mai jos!

Masă pentru două persoane

Când alegi o masă pentru primul tău apartament închiriat sau personal, aceasta ar trebui să fie bună și să nu coste o avere. O masă pătrată de 80 x 80 cm este suficientă pentru două persoane.

În caz că ai un spațiu mai mare, poți alege chiar și o masă rotundă. În loc de un blat din lemn masiv, alege unul din placă MDF. Ester un material din lemn de molid presat care, grație diferitelor finisaje, poate fi un compromis acceptabil între aspect și preț.

Blatul cu părți extensibile te ajută să adaugi câteva locuri în plus la masă pentru oaspeți.

Masă dining extensibilă

Dacă intenționezi să îți muți masa de dining într-o casă nouă în viitor, alege acum o masă din lemn masiv. Dacă nu locuiești într-o garsonieră mică, alege de la început o masă pentru 6 persoane.

Dacă ai des musafiri veți aprecia și mai mult o masă extensibilă. Unele modele pot găzdui confortabil până la 10 persoane. Nu uita însă că trebuie să existe un spațiu de cel puțin 60 cm între masă și perete sau alte piese de mobilier.

Pentru a servi masa în mod confortabil, ia în considerare un spațiu de minim 60 x 40 cm pentru fiecare persoană.

Pentru șase scaune alege o masă dreptunghiulară cu o dimensiune de cel puțin 90 x 60 cm.

Spațiul de depozitare poate fi practic, mai ales dacă vrei să creezi un loc de studiu pentru un elev sau un birou de lucru.

Găsești mai multe sfaturi despre mesele de dining aici