Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
Menu
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Descoperă ultimele noutăți din lumea covoarelor

Cauți piesa perfectă pentru o podea din casa ta? Lasă-te inspirat de cele mai noi și interesante achiziții din categoria ”covoare”. Vei găsi modele deopotrivă elaborate și minimaliste, într-o mulțime de stiluri.

Pe deasupra, poți alege atât piese premium din materiale naturale - cum ar fi bumbacul și lâna, cât și piese practice, din materiale sintetice.

Design sofisticat, combinat cu materiale premium

Dacă nu te poți decide ce fel de piesă se potrivește nevoilor și dorințelor tale, mergi cu toată încrederea pe varianta unui covor de calitate, de la brandurile olandeze Zuiver sau Dutchbone.

Covoare moderne, fabricate în Spania

Indiferent dacă îți dorești un model minimalist, extravagant, cu motive tradiționale sau geometrice, brandul Universal îți va oferi cel puțin un produs care să îți placă.

Asta pentru că în oferta lor găsești atât cele mai noi trenduri, cât și covoare clasice și atemporale. Pe deasupra, poți alege un material sintetic, practic și rezistent sau o piesă din bumbac ori lână - cu aspect natural și plăcută la atingere.

Bucură-te de varietate, alegând un covor cu două fețe

Covoarele Narma sunt concepute și realizate în Estonia, oferind calitate superioară și o întreținere ușoară - caracteristici de care te vei îndrăgosti cu siguranță.

Mai mult, fiecare față a acestui covor îți oferă un model diferit, așadar dacă vreodată vrei să faci o (mică) schimbare în viața ta... întoarce covorul.