Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
Menu
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Cum să combini scaunele în mod corect

Nu te teme să pui la masă scaunele vintage primite de la bunica, alături de piesele cu tapițerie modernă pe care tocmai ți le-ai cumpărat!

Te vom învăța cum să combini scaunele în așa fel încât să obții un look echilibrat și interesant, de care să te bucuri chiar și după mai mulți ani.

O combinație unică

Combinarea mai multor tipuri de scaune arată întotdeauna jucăuș și relaxant.

Pe deasupra, vei avea mereu oportunitatea de a le schimba între ele, îmbogățindu-ți colecția. Astfel, fiecare membru al casei își va putea avea favoritul și, automat, „locul său”. Bunicii vor alege scaunele cu spătar comod, în timp ce prietenii vor opta pentru piesele interesante, în culori îndrăznețe.

Aceeași culoare, forme diferite

Joacă-te cu formele, păstrând un echilibru în paleta cromatică. Astfel, vei obține un rezultat plăcut vizual, indiferent dacă alegi un model clasic sau unul extravagant. Fiecare piesă poate fi complet diferită ca design, însă culoarea te va ghida spre succes.

Aceeași formă, culori diferite

Și cealaltă opțiune va funcționa la fel de bine. Alege scaune cu aceeași formă, dar în culori diferite. Poți combina câteva nuanțe contrastante sau poți „domoli” câteva culori îndrăznețe cu unele neutre.

Amplasare corespunzătoare

Alege scaune clasice pentru lateralele mesei, însă mizează pe fotolii sau scaune elegante și distinse pentru capetele acesteia. Vor arăta fantastic „față în față”.

Vechi & nou

Nu te teme să așezi o piesă retro, din lemn, lângă un scaun transparent ultramodern - efectul e mai interesant decât ai crede!

Materiale diferite

Există o mulțime de materiale diferite care arată fabulos unele lângă celelalte. Încearcă, spre exemplu, să combini o bancă tapițată cu catifea și un scaun simplu din lemn.