REDUCERI de până la 70% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

REDUCERI de până la 70% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărăturiMenu

O nouă colecție de mobilier de grădină

Cauți un set de mobilier pentru grădină care să fie de calitate superioară, durabil dar care să se remarce și prin estetică? Îți prezentăm o nouă colecție de mobilier de grădină de la Bonami, care îndeplinește toate criteriile de mai sus.

Fie că ești în căutarea unor piese de calitate pentru terasă, grădină sau balcon, cu aceste produse nu vei da greș nicicum. Creează-ți cel mai confortabil loc de relaxare!

Mobilier conform tendințelor actuale

Anul acesta se poartă nuanțele naturale, așadar nu te lăsa surprins de faptul că mobilierul și accesoriile sunt în culori calde, pământii.

Cu o paletă variată de culori, vei putea scoate în evidență plantele vii și accesoriile mai mici, cum ar fi pernele decorative în carouri.

Echipează-ți balconul sau terasa cu o masă rotundă, un scaun elegant suspendat și decorează spațiul cu o plantă într-un ghiveci sferic. Marginile rotunjite evocă un sentiment de pace și securitate.

Materiale rezistente și ușor de întreținut

Toate produsele din noua colecție sunt fabricate în principal din lemn de salcâm ușor, ratan artificial și metal.

Datorită acestor materiale, mobilierul de grădină este ușor de întreținut, rezistent la fluctuațiile meteorologice, nu se deteriorează și va rezista foarte bine în timp.

Confort mai presus de toate

Grădina sau terasa este un loc de relaxare și divertisment pe tot parcursul anului. Prin urmare, din ea nu trebuie să lipsească mobilierul rezistent, dar mai ales confortabil.

Petrecerea timpului cu familia sau prietenii va fi o activitate și mai plăcută dacă alegi seturi de grădină confortabile - tot ce lipsește este o băutură gustoasă și o carte bună de citit.