Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
La Bonami găsești o gamă variată de oferte pentru locuința ta.
Menu
20 LeiÎnregistrareLogare20 LeiCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Ce mai e nou în decorațiuni

În ultima perioadă acordăm din ce în ce mai multă atenție decorului în amenajarea locuinței. Și pe bună dreptate, obiectele decorative fac interiorul mai confortabil, mai cald, și îi dau un suflu nou. Aruncă o privire la noile piese originale de pe Bonami, care vor adăuga o notă chic apartamentului, casei și grădinii tale.

Tablouri, postere și oglinzi

Imaginile sunt o opțiune excelentă pentru a decora pereții goi. Pe Bonami vei găsi o mulțime de postere și tablouri noi în diferite stiluri. Tendințele acestui an sunt picturile abstracte cu curbe grațioase și rotunjite și liniile ferme care creează sentimentul de siguranță. Ele pot include schițe subtile, diferite motive, dar și simple texte alb-negru.

Dacă îți dorești să obții senzația de spațialitate, amplasează o oglindă pe perete.

Vaze, statuete și alte decorațiuni

Cel mai simplu mod de a personaliza un spațiu este să îl înfrumusețezi cu o varietate de vaze, statuete sau ghivece. Poți folosi combinații de obiecte în diferite stiluri și cromatici pentru a decora o comodă, o masă, un raft sau măsuța pentru televizor.

Printre produsele pe care ți le propunem, vei găsi, de asemenea, decorațiuni din lemn, care sunt la modă în acest an și vor adăuga un caracter captivant și un farmec cald casei tale. În plus, datorită materialului lor durabil, vor rezista preț de generații.

Nu uita nici de grădină

Ia-le o căsuță simpatică companionilor tăi din exterior! Frumoasele căsuțe sau hrănitoarele pentru păsări, casele pentru fluturi și insecte servesc ca decorațiuni jucăușe pentru spațiile verzi, și le vei adora nu numai tu, ci și toți vecinii care îți vor admira grădina.

Simte-te ca acasă

Lumânările au o putere uimitoare. Decorul creat cu ajutorul lor poate evoca o atmosferă intimă, poate calma mintea după o zi grea de muncă și, de asemenea, pune în valoare echilibrul interiorului. Inspiră-te din noua noastră colecție de la Ego Dekor!