Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
Menu
50 Lei pentru tineÎnregistrareLogare50 Lei pentru tineCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Canapele trendy în 2022


Tendințele în materie de canapele sunt importante deoarece aceste piese de mobilier versatile sunt un must-have în fiecare locuință.

Îți dezvăluim ce culori, materiale și forme să alegi pentru canapeaua din living astfel încât aceasta să fie nu doar funcțională, ci și în ton cu ultimele tendințe în materie de design interior.

Culori naturale și neutre

Anul acesta, canapelele la modă sunt cele în nuanțe deschise, neutre, inspirate din natură. În special, predomină maroul, bejul, albul cremos și roșul teracotă. Culorile grâului, nisipului cald sau lutului se îmbină minunat ca într-o compoziției artistică și creează o impresie liniștitoare în încăpere. Le poți completa cu accesorii și decorațiuni în nuanțe calde.

Te întrebi care sunt culorile anului 2022?

Forme organice

Termenul de design organic argumentează că forma și funcția crează un întreg.
Curbe, linii ondulate și absența marginilor distinctive în relief - canapelele cu forme organice sunt în prim-plan în 2022. Contururile rotunjite compun o atmosferă liniștitoare și ajută la atenuarea marginilor „ascuțite" dintr-o încăpere. De asemenea, ele simbolizează armonia, calmul și securitatea.

Descoperă și alte tendințe pentru 2022!