Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
Menu
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Canapele cu șarm franțuzesc

Cauți o canapea nouă care să debordeze de rafinament, eleganță, calitate și confort? Atunci te afli în locul potrivit! La Bonami găsești o mulțime de modele în culori vesele și pastelate. Toate sunt originare din Franța și se mândresc cu o calitate de necontestat.
Alege-o pe cea potrivită locuinței tale și bucură-te de un confort la superlativ!

Brand: Daniel Hechter

Daniel Hechter este un designer francez talentat care s-a lansat în lumea modei în anul 1962. Este un artist parizian al cărui farmec se reflectă fără îndoială în operele sale pline de eleganță.

Fotoliile, canapelele și pufurile sale prezintă un design clasic, ce îmbină confortul cu rafinamentul.

Brand: Corinne Cobson

Corinne Cobson este numele unui brand care produce fotolii și canapele tapițate de ani de zile. Aceste piese de mobilier de cea mai bună calitate vin din inima Parisului, fiind concepute cu cea mai profundă atenție la detalii.

Pe lângă faptul că arată minunat, acestea sunt și foarte practice. Husele pentru spătar sunt întotdeauna detașabile, așadar poți scăpa de rezultatele uzurii sau ale unui mic accident cu ajutorul mașinii de spălat. Standardele înalte de securitate și protecție a sănătății sunt confirmate de standardul OEKO-TEX® Standard 100.

Brand: Jalouse Maison

Dacă ar fi să caracterizăm brandul Jalouse Maison în doar trei cuvinte, acestea ar fi cu siguranță: confort, eleganță și calitate. Canapelele și fotoliile lor confortabile sunt caracterizate de linii simple, materiale delicate și culori neutre.

Echipa Jalouse Maison investește mereu timp în procese și materiale inovatoare, care îți oferă piese de mobilier mai durabile și mai elegante.

Brand: My Pop Design

Acest brand parizian produce fotolii și canapele de care te vei îndrăgosti imediat. Cele mai mari avantaje ale lor sunt reprezentate de paleta cromatică deosebită și curățarea ușoară.

Toate produsele din această colecție sunt fabricate în Europa de cei mai iscusiți meșteri, oferindu-ți garanția celui mai înalt nivel de calitate.