-15% la tot cu codul ANIVERSARE15* Nu se aplică la produsele deja la reducere și la o selecție de produse (menționate)

-15% la tot cu codul ANIVERSARE15* Nu se aplică la produsele deja la reducere și la o selecție de produse (menționate)

Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărăturiMenu

Canapea în stil scandinav acasă la bloggerița Dominika Geneja

Kateřina Chourová
Kateřina Chourová
Bonami Blogger

Dacă ai hotărât că livingul tău trebuie să fie în stilul scandinav, nu uita să alegi și o canapea care să se potrivească. Trebuie să fie simplă, variabilă și, mai ales, din materiale rezistente. Bloggerița poloneză Dominika Geneja a ales o astfel de canapea și ne spune care sunt avantajele.

Descoperă cum arată livingul ei în care predomină elementele naturale și inspiră-te din sfaturile noastre pentru alegerea canapelei!

Ce criterii ai urmat în alegerea canapelei?

„Nu sunt sigură dacă noi am ales canapeaua sau ea ne-a ales pe noi. A fost mai degrabă o achiziție spontană. Pe scurt, dragoste la prima vedere. E exact cum ne-am dorit - are dimensiunea perfectă, e făcută din materialul nostru preferat și are și un design minimalist. E cumva dificil să găsești o piesă de mobilier atemporală care impresionează prin simplitate și preț rezonabil."

Sfat Bonami #1

Formele simple pe primul loc

Într-un interior în stil scandinav, canapeaua trebuie să fie simplă. O piesă extravagantă matlasată, care atrage atenția, cu siguranță nu e potrivită. Un design armonios și o structură simplă reprezintă alegerea adecvată. Picioarele din lemn sau metal ale canapelei creează impresia de spațiu aerisit.

De ce ai ales o canapea extensibilă?

„Aveam nevoie de o piesă care combină mai multe funcții, pe care să o folosim nu numai ca o canapea obișnuită, ci și ca pat și loc de joacă. Întâmplător, la vremea aceea, sora mea își reamenaja casă și a descoperit Karup Design. Mi-a trimis mesaj despre ea și am comandat-o chiar în noaptea aceea."

Sfatul Bonami #2

Inspirație colorată din natură

Optează pentru nuanțe ușor de combinat, în special gri, crem sau maro. Totuși, dacă știi că vei folosi culori neutre pentru pereți și accesorii, îți poți permite să alegi și alte culori - un galben distinctiv, o canapea verde smarald sau roșu vișiniu.

Nu dai greș cu o canapea cu tapițerie clasică într-o singură culoare, însă chiar și o piesă din catifea aduce o notă specială într-un interior minimalist. Pentru picoarele canapelei, alege un material nordic tradițional - lemnul de pin sau metalul negru.

Ai avut vreun dubiu?

„Atunci când am ales canapeaua extensibilă, am vrut să fie cât mai practică pentru locuitul cu doi copii. Riscul de murdărire și deteriorare e mai mare în acest caz. Dar am rezolvat acest lucru cu ajutorul protecțiilor de saltea și a păturilor."

Sfatul Bonami #3

Accesorii în spirit hygge

Ceva moale + ceva cozy = combinația perfectă pentru un interior hygge. Pentru asta, ai nevoie de pleduri și multe perne. Iar dacă mai adaugi și o lumânare parfumată din ceară naturală și o cană drăguță de cafea, nimic nu va sta în calea unei relaxări binemeritate.

Ce consideri confortabil?

„Atunci când petrecem momente împreună sau ne uităm la filme. Tocmai de aceea am vrut să creăm un spațiu plin de materiale, țesături și culori naturale. Extinsă, această canapea oferă sufieicent spațiu pentru relaxare, dar poate fi și un pat pentru oaspeți."

Sfatul Bonami #4

Combină cu încredere cu alte stiluri

Interiorul în stil scandinav are un avantaj foarte clar - e ușor de combinat cu alte stiluri. Dacă nu vrei să încadrezi decorul exclusiv în minimalism, îl poți transforma oricând adăugând mici accesorii pentru a-l face exact după gustul tău, indiferent că preferi piesele delicate romantice, elementele boho exotice sau industrialismul dur.

Descoperă oferta noastră de canapele!