-15% la corpuri de iluminat cu codul LUMINI15 | Economisește azi →
Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogareCoșul de cumpărăturiMenu

Simte magia Greciei la tine acasă!

_

Insule de o frumusețe răpitoare, ape cristaline de un albastru intens și mâncare delicioasă de te lingi pe degete: Grecia e un paradis și o escapadă de vară pentru foarte mulți români. Și nu e de mirare!

Fie că visezi la tavernele localnicilor din Creta, la plimbările de la apus de soare în Mykonos și Santorini sau la apa de un albastru pur din Zakynthos sau Skopelos, adu un strop din magia grecească la tine acasă! Nu trebuie să călătorești sute de km ca să te simți ca-n paradis - aducem noi la tine tot ce-ți trebuie.

Ca la tavernele din Creta

Mesele și scaunele din lemn de un albastru intens, fețele de masă cu pătrățele și vasele cu model albastru floral sau maritim te fac să te simți instant ca la tavernele din cele mai frumoase insule ale Greciei, fie că visezi la o porție de calamari la apus în Mykonos, un pește fript la o tavernă de pe străduțele din Creta sau un freddo capuccino dimineața în Santorini.
Dacă preferi ceva mai simplu, poți opta pentru o față de masă albă și un napron albastru, alături de vase delicate din ceramică.

Familia joacă un rol important în cultura elenă. Grecii iubesc nu numai mâncarea bună, ci și să ia masa alături de întreaga familie - de la părinți la bunici, unchi, mătușe și verișori.

Lemnul masiv e un material des întâlnit în casele elene, așa că alege o masă extensibilă, cât să încapă toți cei dragi la ea. Poate că nu veți sparge farfurii ca în tradiția grecilor, dar sigur veți avea parte de distracție.

Terasă ca în Santorini

Știai că grecii se bucură de mai bine de 250 de zile însorite pe an? Din această cauză, protecția solară e un must pentru ei, mai ales că iubesc să se bucure de vară din plin.

Pune un set de mobilier în grădină sau pe terasă, pregătește umbrela de soare și și simte-te ca la o terasă din Santorini!

Pentru a simți vibe-ul de la malul mării, completează zona de relaxare de afară cu decorațiuni în nuanțe marine.