Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
Menu
50 Lei pentru tineÎnregistrareLogare50 Lei pentru tineCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Descoperă noile articole textile pentru dormitor

Vrei să te trezești în fiecare dimineață odihnit și plin de energie? Atunci, pe lângă o saltea bună, trebuie să alegi și lenjeria de pat potrivită. Descoperă noile branduri de pe Bonami: Le Bonom, HIP și Good Morning!

Te vor încânta prin simplitatea designului sau materialele plăcute și de calitate pe care le-au ales în colecțiile de articole textile de uz casnic.

Lenjerii de pat din bumbac 100%

Brandul Le Bonom, pe care îl găsești doar la Bonami, produce lenjerii de pat din 100% bumbac finet, dar și bumbac stonewashed, cel din urmă cunoscut pentru moliciunea sa inconfundabilă.

Bumbacul stonewashed se deosebește de bumbacul finet prin moliciunea și elascititatea firelor imediat după ce a fost scos din cutie și nu abia după câteva spălări. De asemenea, datorită prespălării, se elimină și riscul de a intra la apă.

Pe lângă caracterul practic, au și un aspect casual care aduce un aer relaxat în dormitor. Lenjeriile de pat sunt disponibile atât cu dimensiuni standard, dar și varianta cu o lungimea extinsă de 220 cm.

Nuanțe de pămât sau pastel?

Lenjeriile de pat Le Bonom sunt împărțite în două colecții. Piesele din bumbac stonewashed sunt în nuanțe pământii, în timp ce colecția din bumbac finet în tonuri pastelate, albastru marin și galben muștar.

Cromatica colecțiilor a fost intenționat concepută pentru ca husele pilotelor sau fețele de pernă să fie ușor de combinat între ele. Ești tentat să aduci un aer ludic în dormitorul tău și să eviți monotonia sau preferi să mergi la sigur?

Cearșafurile HIP și Good Morning

Aceste branduri promovează aspectul minimalist și materialele de înaltă calitate. Cearșafurile sunt din 100% bumbac ranforce, satin sau jersey.

Principalele beneficii ale cearșafurilor din bumbac sunt rezistența, capacitatea de a permite o bună aerisirea reglând temperatura și împiedicând transpirația. În timp ce vara sunt răcoroase, iarna sunt calduroase, de aceea te vei trezi odihnit în orice anotimp.

Descoperă mai multe articole textile Le Bonom!