Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
La Bonami găsești o gamă variată de oferte pentru locuința ta.
Menu
20 LeiÎnregistrareLogare20 LeiCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Brad de Crăciun în stil tradițional by Kejti.ts

Crezi că atmosfera autentică a Crăciunului este creată, printre alte obiceiuri și tradiții, de o casă decorată clasic și mai ales de un brad de Crăciun? De aceeași părere suntem și noi. Lasă-te inspirat de paleta magică și caldă de ornamente, decorațiuni din paie și lemn, globuri de sticlă și alte accesorii pentru a crea o atmosferă de basm în casa ta.

Tema principală

Roșul joacă de obicei rolul principal într-un brad de Crăciun decorat tradițional, fiind acompaniat de verde, alb și bej. Alte elemente nelipsite sunt piese naturale, cum ar fi conuri de pin sau ornamente și ghirlande de paie.

Poți opta, de asemenea, pentru tot felul de figurine realizate în detaliu sau îngerași care se potrivesc perfect decorului. Cireașa de pe tort? O stea frumos așezată în vârful bradului.

De pe vremea bunicilor

Crăciunul este în primul rând o sărbătoare a familiei și a întâlnirilor cu prietenii, așadar ar fi frumos ca bradul tău să primească o notă personală, dată de o poveste. Dacă ai câteva ornamente drăguțe sau globuri ascunse în pod de bunici, nu uita să le expui.

Și cu cât sunt mai deosebite, poate chiar considerate de unii un kitsch, cu atât mai bine. Ornamentele funcționează exact ca niște condimente: dacă nu exagerezi cu ele, vor „pipera" rezultatul final.

Ornamente parfumate DIY

Poți, de asemenea, să completezi decorul cu ornamente realizate chiar de tine. Spre exemplu, poți lua o portocală pe care s-o tai rondele și să o lași să se usuce.

Sau poți folosi un tăietor de patiserie pentru a forma din coaja de pomelo animăluțe simpatice. Dar cea mai mare distracție pe care o poți avea este să prepari turte dulci - nici măcar nu trebuie să le decorezi, vor fi frumoase oricum.