REDUCERI de până la 70% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

REDUCERI de până la 70% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărăturiMenu

Bonami în vizită acasă la o persoană boemă


Ivet lucrează la Bonami ca buyer și selectează accesoriile și decorațiunile de interior pentru a le prezenta clienților noștri. Nu ne mirăm că decorarea propriul ei apartament este gândită în detaliu. Stilul ales de colega noastră îi reflectă personalitatea boemă, pasiunea pentru frumos și dorința de a călători prin lumea întreagă. ♥

În timpul vizitei, ea ne-a dezvăluit lucrurile de care a ținut cont atunci când și-a amenajat casa și care sunt piesele pe care le-ar alege din nou aceleași.

Stil nonconformist

În dormitor, lângă patul din paleți din lemn reciclați care ne-a atras evident atenția, Ivet a amplasat 2 noptiere neobișnuite.

„A fost o soluție ad-hoc, deoarece patul este foarte jos și nu este ușor să găsești noptiere la înălțimea potrivită. De aceea am ales în schimb rafturi de perete, pe care am putut să le fixez exact unde aveam nevoie. ”

Pentru a face spațiul să arate aerisit, Ivet a folosit un cuier în loc de dulap.

„Îmi place să limitez spațiul de depozitare pentru haine, mă ajută să păstrez doar lucrurile de care am cu adevărat nevoie și astfel să scap cu ușurință de cele pe care nu le folosesc.”

Iluminatul și decorațiunile

Decorațiunile îi aduc lui Ivet cea mai mare bucurie. Cu pături, covoare, perne și blănuri, poate schimba cu ușurință caracterul interiorului nu numai în funcție de dispoziție, ci și de anotimp. Accentul este pus însă și pe iluminatul ambiental.

„Nu sunt un fan al candelabrelor care luminează întreaga cameră. În schimb, prefer câteva surse de lumină mai mici, care să ofere o lumină caldă și să facă atmosferă. Mă inspiră stilul caracteristic Scandinaviei unde se susține că fiecare cameră are nevoie de cel puțin 7surse mici de lumină - veioze, lumânări, aplice și lampadare.”

Soluție smart - mobilier variabil

Pentru a utiliza spațiul eficient într-o garsonieră, este indicat să combini, ca în cazul lui Ivet, livingul cu masa de dining și colțul de lucru și să apelezi la piese de mobilier variabil.

„A trebuit să lucrez cu un living relativ mic, așa că am vrut o canapea care să nu fie foarte robustă. În loc de pereții laterali și cotierele clasice, canapeaua Karup are doar o centură de piele care îi oferă un un aspect minimalist. În plus, o pot extinde și datorită futonului confortabil este patul ideal pentru oaspeți. Sub canapea am loc suficient pentru cutiile cu lenjerii și pilote.”

Mai multe inspirații de amenjare...