Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
La Bonami găsești o gamă variată de oferte pentru locuința ta.
Menu
20 LeiÎnregistrareLogare20 LeiCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Bonami în vizită: apartament de weekend spațios, lângă lac

La Bonami, Linda se ocupă de tot ceea ce înseamnă design interior și arhitectură. Recent, apariția primelor noastre magazine din Cehia a însemnat o perioadă foarte ocupată pentru ea. Îi place să testeze cele mai noi trenduri în amenajarea interioară pe cont propriu - spune că apartamentul ei e „laboratorul personal”.

Apartamentul ei de weekend, unde merge cu familia pentru a-și reîncărca bateriile după o săptămână haotică la muncă, este o reflexie a gusturilor și modului ei de viață. Și nu doar al ei, ci și al soțului și celor doi copii ai lor, care preferă să se relaxeze aici făcând sport sau plimbându-se prin împrejurimi în compania câinelui familiei. Aruncă și tu o privire și lasă-te inspirat! ❤︎

Lasă frumusețea naturală să strălucească

În mobilarea interiorului, principala direcție pe care am urmat-o a fost obținerea unui spațiu comod, păstrându-i totodată lejeritatea și vederea splendidă asupra lacului, care reprezintă cea mai notabilă decorațiune a acestuia.

Am ales, așadar, piese de mobilier joase și am făcut la comandă cu un tâmplar, spații de depozitare în nișele existente.

Paleta cromatică utilizată reflectă frumusețea naturii de dincolo de ferestre: conuri și scoarță de pin, nisipul de pe plajă sau culoarea lacului, care se schimbă în funcție de vreme și de momentul din zi. Bineînțeles, niște tablouri sau coșuri pentru reviste adaugă un plus de farmec încăperii.

Alegerea materialelor

Am pus un accent deosebit pe potrivirea tipurilor și nuanțelor diferite de lemn pe care le-am folosit.

Așadar, avem stejar în nuanța cognac pe podea, care merge perfect cu masa din lemn masiv de salcâm. Am folosit și un număr mare de textile de interior pentru a conferi un aer mai delicat și mai comod interiorului.

În acord cu mărimea atipică a mesei de sufragerie, am putut etala decorațiuni supradimensionate, cum este această superbă vază în nuață închisă de gri.

Decorațiuni

Una din pasiunile mele este decorarea în nuanțe naturale, care se potrivesc culorilor interiorului. Unele din ele sunt cumpărate, celelalte sunt suveniruri din călătorii sau amintiri ale unor experiențe de familie.

Îmi place să am un număr mare de vaze și vase decorative în interior, pentru a avea un loc unde să etalez toate florile proaspete și orice altceva găsesc interesant în plimbările mele prin pădure. Un fotoliu relaxant este tot ce imi mai trebuie pentru a mă relaxa pe deplin, când ajung acasă.

Bonami în vizită

Îți dorești foarte mult o canapea spațioasă pentru întreaga familie sau un covor cu dimensiuni potrivite camerei de zi?
Descoperă sfaturile designerului nostru, Linda!  ♥