REDUCERI de până la 70% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

REDUCERI de până la 70% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărăturiMenu

Bonami makeover: o cameră ca un regat, perfectă pentru o femeie

Știi cum transformi o cameră de depozitare într-o cameră ca un regat, perfectă pentru orice femeie?
Am vizitat casa de la țară a cântăreței de origine ceho-poloneză, Ewa Farna, unde am ajutat-o să-și creeze propriul colț de paradis împărțit în 3 zone: de înfrumusețare, de lucru și de relaxare. Aruncă o privire și inspiră-te din ideile noastre!

„Camera trebuie să îndeplinească mai multe funcții. Pe timpul zilei, să servească drept birou, un fel de regat doar al meu în care să-mi filmez videocliprile.

În același timp, vreau ca pe timpul serii să o transform în cameră de oaspeți, unde toată lumea să se simtă confortabil și să se relaxeze.“

Un birou cu spațiu de depozitare și o oglindă elegantă îndeplinește toate funcțiile unei măsuțe de toaletă, iar diferite organizatoare asigură că produsele cosmetice sunt mereu în ordine și la îndemână.

Parcă niciodată n-avem suficiente mese! Poți pune o masă auxiliară în fața canapelei, iar una într-o parte. Sunt practice.

O comodă nu este doar pentru
a-ți depozita lucrurile importante, ci este și locul perfect de expus florile și decorațiunile.

Dacă vrei să-ți expui cărțile preferate, diverse decorațiuni și accesoriile stylish, optează pentru o bibliotecă deschisă.

O canapea extensibilă este ideală pentru relaxare, dar este și o soluție practică pentru oaspeții care rămân peste noapte.

Articolele textile sunt perfecte pentru a face camera cât mai cozy și pentru a obține paleta potrivită de culori. Un covor, câteva perne și un pled moale roz pudră nu trebuie să lipsească.

Nu uita să alegi corpuri de iluminat de calitate, Pe lângă lustră, un lampadar și niște veioze completează armonios atmosfera.

Citește un interviu cu designerul nostru de interior, Linda, și descoperă cum a avut loc acest proiect makeover.