-15% la tot cu codul ANIVERSARE15* Nu se aplică la produsele deja la reducere și la o selecție de produse (menționate)

-15% la tot cu codul ANIVERSARE15* Nu se aplică la produsele deja la reducere și la o selecție de produse (menționate)

Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărăturiMenu

Bonami în vizită: un dining fascinant cu designerul fashion Cselényi Eszter

Dacă îți place atmosfera timpurilor vechi, iar spațiul să miroasă a parfum de flori, cu siguranță vei aprecia locuința luminoasă și masa foarte stylish aranjată a designerului Cselényi Eszter din Ungaria!
Eszter este visătoarea din spatele brandului fashion Celeni și iubește bucătăria orientală, mâncărurile Buddha, supele cremă și combinațiile interesante de servire a mesei. Așa că descoperă alături de noi cum arată apartamentul său și ce mobilier și accesorii a ales pentru acesta!

O masă plină cu flori

“Sunt foarte norocoasă să locuiesc și să lucrez într-un astfel de apartament plin de lumină naturală! În astfel de momente de stat mai mult acasă, este minunat să putem aduce în interior puțin din parfumul unor locuri îndepărtate, să privim la un tablou frumos care să ne evoce o stare de bine, ca și cum am călători cu gândul departe. Avem aproape tot timpul flori în locuință și cred că oferă o stare de bine, indiferent de anotimp. Tocmai de aceea vazele nu sunt de ajuns!!”

Foto: Darabos György

Prăjituri sănătoase
și „bolul lui Buddha”

„Pentru mine, gătitul e o rutină zilnică și a devenit și un hobby necesar din cauza diabetului. În același timp, văd frumusețe în orice fel de mâncare. Îmi plac culorile, specialitățile bucătăriei orientale, supele cremă, prăjiturile cu fructe și „bolul lui Buddha”. Acesta din urmă este un mix creativ de culori și ingrediente variate, servite într-un bol adânc.