Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
Menu
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Lyon Béton: mobilier neconvențional din beton

Apă, nisip, ciment: acestea sunt materiile prime care inspiră marca Lyon Béton pentru a crea piese de mobilier și accesorii deosebite. Betonul cu aspectul său curat, original și brut este sinonim cu eleganța și modernismul în viziunea Lyon Béton. Dacă vrei și tu să spui „Adio!” materialelor tradiționale, alege betonul!

3 lucruri bine de știut despre beton

1. Este greu. Dar, pe de altă parte, aspectul său deosebit înclină balanța.

2. Este robust, dar nu este indestructibil. Bineînțeles că dacă masa din beton este des lovită cu obiecte tari, este de așteptat că se va sparge.

3. Necesită îngrijire. Dar dacă îi acorzi atenția și grija ta, o piesă din beton poate fi folosită chiar de mai multe generații.

Cum ai grijă de mobilierul din beton

Pentru că este un material predispus la pete, accesoriile și mobilierul din beton sunt tratate cu ceară sau ulei. Dar acest tratament nu este etern. De aceea tratamentul cu ulei trebuie reînnoit la intervale regulate. Șterge cu o cârpă moale, fără acizi și solvenți.

Mai multe piese gri și good looking?

Descoperă creațiile Lyon Betón!