-10% la canapele cu codul CANAPELE10* Nu se aplică la produsele deja la reducere și la o selecție de produse (menționate)

-10% la canapele cu codul CANAPELE10* Nu se aplică la produsele deja la reducere și la o selecție de produse (menționate)

Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărăturiMenu

Așternuturi și accesorii pentru un dormitor minimalist

Modelele animate și combinațiile pestrițe de culori nu sunt exact pe gustul tău? Preferi un stil curat, neutru și liniile simple pentru designul de interior? Eleganța atemporală a stilului minimalist va invada dormitorul tău prin prezența lenjeriilor de pat și a altor textile selectate de noi, special pentru a-ți fi pe plac.

Cum decorezi în stil minimalist?

Alege cât mai puține accesorii textile pentru un dormitor minimalist. Decorează patul cu doar câteva perne, iar pentru podea alege un covor monocrom. Evită pe cât posibil pledurile sau cuverturile. Nu aparțin minimalismului. Cu cât combinația de culori și modele este mai simplă sau neutră, cu atât mai bine.

Lenjerie de pat în culori deschise sau închise?

Culoarea de bază în stilul minimalist este alb. Simbol al purității și al curățeniei, albul induce senzația de calm și relaxare și impresia de spațiu aerisit. De aceea vei găsi mereu o lenjerie de pat albă într-o cameră de hotel.

Cu toate acestea, dacă așternuturile albe sunt prea plictisitoare pentru tine, poți folosi și nuanțe naturale sau pastelate. Culorile deschise înveselesc un dormitor auster și mobilat extrem de simplu. În plus, au un efect calmant și oferă dormitorului tău un aspect modern și atrăgător.

Modele simple sau geometrice

Modelele aparțin și stilului minimalist, dar trebuie să le alegi doar pe cele subtile și discrete. Tendința din acest an o reprezintă în principal modele florale mici, bulinele, dar și formele geometrice, care sunt în top în clasamentul popularității. Nu dai greș nici cu un model în pătrățele.

Decorațiuni în stil minimalist

Cei care iubesc ordinea, apreciază din start stilul minimalist, deoarece nu le place o cameră plină de „colectoare de praf”. Câteva decorațiuni originale, precum plante de apartament în ghivece sau vaze, vor fi suficiente pentru dormitor. Tablourile nu sunt o necesitate, dar dacă vrei totuși un poster, acesta nu trebuie să iasă în evidență.