Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
Menu
20 LeiÎnregistrareLogare20 LeiCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Aranjează masa cu vase de design!

Chiar și o masă obișnuită poate fi transformată într-o experiență culinară deosebită dacă vesela în care servești mâncarea e una cu design plăcut! Așadar, inspiră-te din selecția noastră de farfurii, boluri, pahare și alte vase care te ajută să servești mâncarea la un cu totul alt nivel!

Porțelanul, un material atemporal

Vesela de porțelan are o lungă tradiție, iar popularitatea sa nu scade. Cu toate acestea, gusturile clienților se schimbă, astfel încât, pe lângă formele și culorile clasice, sunt create în mod constant noi piese de design care sunt cu adevărat unice.

Vesela din porțelan este încă dominată de culoarea albă pură și de formele sale neobișnuite. Motivele florale și marginile aurii sunt, de asemenea, foarte populare.

Vase pentru mâncare japoneză

Invită-ți prietenii la o cină cu sushi și sake și creează pentru ei o experiență culinară fantastică. Pentru a crea atmosfera potrivită, este important să servești mâncarea în vase concepute special pentru această mâncare.

Ce zici de brandul MIJ? Vasele sunt importate direct din Japonia, sunt realizate din ceramică naturală durabilă, iar datorită producției realizate manual, fiecare piesă este originală.

Vase cu model floral

Această veselă este una dintre cele mai populare, deoarece poate face ca masa să arate cozy, veselă și să adauge o notă de romantism. Datorită modelelor sale florale, nu trebuie să decorezi prea mult masa.

Veselă cu design modern

Nici modelele florale, nici porțelanul nu te caracterizează? Atunci vesela cu model modern minimalist te va fermeca. E dominată în principal de culori pastelate, glazură și model „cu pete”.