Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
Menu
50 Lei pentru tineÎnregistrareLogare50 Lei pentru tineCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Masa de Crăciun aranjată în stil rustic

Un set tradițional de veselă, elemente naturale și lumânări care răspândesc nu doar lumină ci și un aer confortabil în încăpere. Așa îți imaginezi decorul de vis din zona de dining în ziua Crăciunului?
Zdenka Záhumenska, creatoare de conținut din Slovacia Sí, Toskánsko! ne inspiră cum să petrecem Crăciunul ca în inima Toscanei.

Accesorii naturale

Acestea nu sunt doar interesante din punct de vedere estetic, ci și plăcute la atingere. Materialele naturale stau la baza mesei rustice. Așadar, alege suporturi pentru farfurii, fețe de masă și șervețele fabricate din in, un material care este din ce în ce mai moale după fiecare spălare.

În plus, poți refolosi accesoriile textile în mod repetat și te vei simțiți bine și pentru că ai grijă de mediul înconjurător.

Servește mâncărurile tradiționale pe farfurii albe, clasice

Vesela albă amplifică eleganța în zona de dining. Preparatele de Crăciun pregătite cu multă dragoste „epatează” pe farfuriile albe, iar invitații le vor „mânca și din priviri” înainte de a le savura la propriu.

Porțelanul, gresia ceramică și sticla contribuie semnificativ la o experiență gastronomică unică.

O atmosferă romantică

Căldura și lumina lumânărilor sunt inerente mesei de Crăciun. Chiar și în cazul lor, se aplică regula: frumusețea stă în simplitate. Flacăra pâlpâitoare iese și mai bine în evidență pe lângă o vază din sticlă și decorul natural al mesei.

Cadourile împachetate cu stil

Dacă vrei să te bucuri de un Crăciun rustic până în cel mai mic detaliu, împachetează cadourile pentru cei dragi în hârtie de împachetat cu motive florale sau cu frunze.

Căldură și confort

După o cină copioasă, nimic nu este mai potrivit decât să te relaxezi înconjurat de perne moi și blănuri pufoase. Poți crea un interior confortabil cu decorațiuni din lemn, felinare, ghirlande verzi și bucură-te de o stare de bine, așa, ca în Toscana.

Descoperă mai multe inspirații pentru un...