Înregistrează-te și vei primi până la 20 Lei reducere la prima ta comandă. Înregistrează-te și vei primi până la 20 Lei reducere la prima ta comandă.
  • Zilnic noi inspirații
  • 20 Lei sub formă de credite pentru prima ta comandă.
  • Adaugă la favorite produsele tale preferate
sau
Accesați prin Facebook
Stăm cu ochii pe ele pentru dvs.!

Am activat urmărirea produsului: Deja urmăriți produsul.

Imediat ce acest produs va fi disponibil în stoc, vă vom trimite un mesaj pe adresa dvs. de e-mail . Puteţi să schimbaţi adresa, cu cea pe care doriţi să primiţi notificări sau să renunțași la urmărirea produsului. Puteţi să schimbaţi adresa, cu cea pe care doriţi să primiţi email-uri

Ok
Urmărirea a fost anulată

Monitorizarea produsului a fost anulată. Dacă vă răzgândiți, puteți din nou să activați monitorizarea.

Ok

Cineva a fost mai rapid

Ne pare rău dar cineva ți-a luat-o înainte, iar produsul pe care l-ai selectat nu mai este disponibil. Vom urmări pentru tine disponibilitea acestui produs, pentru a te informa în momentul în care este disponibil din nou în stocul nostru. Dacă nu ești interesat de urmărirea produsului, poți activa urmărirea lui deactivare.

Ok

Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
Menu
20 LeiÎnregistrareLogare20 LeiCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

3 rețete diferite de salată à la Russe de la Miruna Lica

Crăciunul trebuie să fie exact așa cum îți place ție, iar un mic ocol de la rețetele tradiționale este binevenit. Și pentru că știm cu toții că dragostea trece prin stomac, Miruna Lica ți-a pregătit 3 rețete delicioase de salată à la Russe, așa cum pregătește ea adesea pe pagina sa FOODIVA™.

Varianta light & easy

Salată à la Russe

E gata în mai puțin de 10 minute și e la fel de gustoasă ca varianta clasică. Ingrediente (pentru aprox. 500 g de salată):

• 300 g mix mexican de legume la conservă;
• 100 g ardei gogoșari în oțet;
• 100 g castraveți în oțet;
• 100 g maioneză light;

Mod de preparare:

1. Desfacem conserva de mix mexican de legume și scurgem conținutul foarte bine de apă, apoi îl punem într-un bol încăpător.
2. Tăiem castraveții și gogoșarii în cubulețe, apoi îi scurgem și pe aceștia de lichid și îi adăugăm peste legume.
3. Adăugăm maioneza și amestecăm foarte bine.
4. Punem totul într-un bol și ornăm după cum ne place.

Varianta tradițională

Salată à la Russe

Ingrediente (pentru aprox. 700 g de salată):

• 150 g cartofi;
• 150 g morcovi;
• 100 g castraveți în oțet;
• 100 g ardei gogoșari în oțet;
• 100 g mazăre fiartă; 150 g ulei;
• 1 gălbenuș de ou crud;
• 1 gălbenuș de ou fiert;
• 1 linguriță de muștar;
Sare după gust;

Mod de preparare:

1. Punem cartofii și morcovii la fiert pentru cel puțin 20 de minute. Îi poți testa cu o furculiță din când în când. Sunt gata când furculița intră ușor în ei. Nu-i fierbe foarte tare pentru că se vor sfărâma la tăiat.

2. Lăsăm legumele să se răcorească și ne apucăm de maioneza de casă: punem gălbenușul crud și gălbenușul fiert într-un bol încăpător.
3. Adăugăm lingurița de muștar, iar cu o lingură sau o spatulă omogenizăm până obținem o pastă. Adăugăm și un praf de sare.
4. Adăugăm treptat ulei, cam 2 linguri pentru prima dată, și începem să amestecăm până când uleiul se încorporează în amestec. Repetăm procedura până când terminăm uleiul și obținem o cantitate generoasă de maioneză.

5. Ne apucăm apoi să curățăm și să tăiem legumele.
6. Curățăm cartofii și morcovii de coajă și îi tocăm cuburi.
7. Tocăm și castraveții și gogoșarii cuburi, îi scurgem de lichid și îi adăugăm peste legumele fierte.
8. Adăugăm și mazărea și maioneza și amestecăm.
9. Ornăm salata într-un mod festiv folosind frunze de pătrunjel, măsline, bucăți de gogoșari sau castravete murat.

Varianta modernă

Salată à la Russe cu wasabi

Ingrediente (pentru aprox. 500 g de salată):
• 100 g morcovi cruzi;
• 100 g castraveți cruzi;
• 100 g mazăre fiartă;
• 100 g fasole neagră fiartă;
• 2 fire de ceapă verde;
• 100 g maioneză;
• 20 g pudră sau pastă wasabi;

Mod de preparare:

1. Curățăm morcovii și îi tăiem cuburi, apoi îi punem într-un bol.
2. Tăiem și castraveții cuburi și îi adăugăm peste morcovi.
3. Tocăm ceapa verde și o adăugăm în bol.
4. Amestecăm maioneza cu pudra de wasabi până când obținem o compoziție omogenă.
5. Adăugăm în bol mazărea, fasolea neagră și maioneza.
6. Amestecăm și putem servi imediat sau putem depozita salata la rece.

Finalizându-vă înregistrarea pe Bonami.cz, a.s. încheiați un contract prin care sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.